UUTISET
Spielberg ohjaa seuraavaksi agentti-elokuvan?
Julkaistu 30.07.2009 08:08 | Päivitetty 30.07.2009 08:08
sielua
Kirjoittanut:

Ohjaajataituri Steven Spielbergin seuraava ohjausprojekti Tintin jälkeen lienee Matt Helm -agenttitarinoiden siirtäminen valkokankaalle. Kyseessä on Donald Hamiltonin 27 osainen kirjasarja, jonka pääosassa seikkailee Matt Helm -niminen Yhdysvaltain salainen agentti. Helmin päätehtävänä on eliminoida vastapuolen agentteja. Alkuperäiset tarinat sijoittuvat 50-60 lukujen taitteeseen.

Spielberg on jo kiinnitetty ensimmäisen Matt Helmin tuottajaksi ja on lähipiirin mukaan myös hyvin kiinnostunut ohjaamaan. Elokuvaoikeudet omistavan Paramountin intresseissä olisi tehdä Matt Helmistä uusi kukoistava franchise, jonka lanseeraamisessa Spielbergin nimi olisi suureksi avuksi. Suurin käsijarru lienee kuitenkin Spielbergin kipparoiman DreamWorksin ja Paramountin välinen kiista, jonka uusista käänteistä hiljattain kerroimme.

Matt Helmin avausosan on määrä saapua valkokankaille vuonna 2011.

Lähde ja kuva: Nuke the Fridge

Hytti nro 6

Kuosmasen lämmin ja vilpitön ihmisyysusko kolahtaa kroppaan ja sydämeen petollisen vaatimattomassa Cannes-junassa.

The Last Duel

Kuka uskoisi raiskattua naista keskiajan armottomassa oikeuskulttuurissa?

007 No Time to Die

Daniel Craig päättää salaisen agentin kiertopestinsä spektakulaariseen, tunteikkaaseen ja tyylikkään perinnetietoiseen pamaukseen.

ENSI-ILTA – LUETUIMMAT

DVD & BLU-RAY – LUETUIMMAT

KOMMENTOI


Filmgoer

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

PÄÄTOIMITTAJA
Aleksi Salonen

TOIMITUS
Kreeta Korhola, Samu Oksanen, Jussi Toivola, Markku Ylipalo
Filmgoer.fi 1999–2021
ISSN 1798-7202