UUTISET
Spider-Man tähden itsemurha tarkastelun alle
Julkaistu 25.05.2009 21:09 | Päivitetty 25.05.2009 21:09
sielua
Kirjoittanut:

Kuluvan kuun 20. päivä Pariisissa itsensä surmanneen brittinäyttelijätär Lucy Gordonin, 28, viimeiset hetket joutuvat sittenkin tarkemman tutkinnan alaiseksi. Aluksi selvältä itsemurhalta vaikuttaneen tapahtuman taustalta on paljastunut mielenkiintoisia yksityiskohtia.

Spider-Man 3 elokuvassa näytelleen Gordonin ruumiin löysi samassa asunnossa nukkunut miesystävä Jerome Almeras, joka kertoi näyttelijättären olleen masentunut ystävänsä kuoleman vuoksi. Uudet tiedot kertovat, että Gordon olisi ollut kuitenkin hyvin positiivinen tulevaisuutensa suhteen ja hänen kerrotaan olleen hyvin rakastunut miesystäväänsä. Pariskunnan naapurit myös kertoivat asunnosta kantautuneen usein tappelun ääniä.

Lähipiiri uskoo kaikesta huolimatta itsemurhan todenperäisyyteen. Vaikka Gordonin kerrottiin olleen rakastunut, niin hän usein pohti haikein mielin suurta ikäeroa miesystäväänsä, joka olisi median saamien tietojen mukaan jo yli 40-vuotias. Gordonia myös huoletti se, että Almerasilla oli neljä lasta, joista yksi pieni sylivauva. Gordonin isä on myös vahvistanut, että tytär jätti jälkeensä itsemurhaviestin, jonka aitoutta ei sovi epäillä.

“Ei siinä ole epäselvää. Lucy tappoi itsensä” surun murtama isä kommentoi median edustajille lyhyesti.

Lähde: Digital Spy
Kuva: Shankbone.org

Kultainen hansikas

Historia häilyy saastaista sarjamurhaajasaagaa vastenmielisempänä painajaisten Reeperbahnilla.

Lumikuningatar

Päivi Hartzell sovitti Hans Christian Andersenin sadusta tarinan, joka näkee lapsuuden liikkeenä.

If Beale Street Could Talk

Harlemin runollisessa sielunmessussa rakkaus ei suojele rakenteelliselta rasismilta.

ENSI-ILTA – LUETUIMMAT

DVD & BLU-RAY – LUETUIMMAT

KOMMENTOI


Filmgoer

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

PÄÄTOIMITTAJA
Aleksi Salonen

TOIMITUS
Kreeta Korhola, Samu Oksanen, Jussi Toivola, Markku Ylipalo

SEURAA MEITÄ

Filmgoer.fi 1999–2020
ISSN 1798-7202