UUTISET
Sienna Miller: G. I. Joe ei paras roolini
Julkaistu 21.07.2009 18:06 | Päivitetty 21.07.2009 22:10
sielua
Kirjoittanut:

2000-luvulla on filmatisoitu suurella rahalla niin sarjakuviin (mm. Spider-Man-trilogia) kuin leluihinkin pohjautuvia kertomuksia.

Aiemmin kesällä nähtiin Transformers 2. Ensi kuussa ilmestyy G. I. Joe: The Rise of Cobra (2009), joka niin ikään pohjautuu 80-luvun tunnettuun lelusarjaan.

Sienna Miller (Factory Girl, 2006) esittää agenttia G. I. Joessa. Hän on kertonut rooliinsa liittyvistä vaikeuksista: “Ahtauduin mustaan nahkapukuun talkin avulla viiden kuukauden ajan, ja pystyin juuri ja juuri liikkumaan.” Siitä huolimatta hänen roolinsa on hyvin toiminnallinen.

Miller ei usko, että rooli tulee olemaan hänen uransa vahvin, sillä se ei juurikaan laittanut hänen näyttelijäntaitojansa koetukselle. Hän ei tule jatkamaan G. I. Joen mahdollisten jatko-osien parissa.

Kuvausten aikana Miller sai myös palovammoja rintakehäänsä seistyään liian lähellä räjähdystä.

G.I. Joe: The Rise of Cobra saa Suomen ensi-iltansa perjantaina 28. päivä elokuuta. 170 miljoonaa dollaria maksaneen elokuvan on ohjannut toimintapainotteisista blockbuster-tehostefilmeistä tunnettu Stephen Sommers (Muumio-sarja ja Van Helsing, 2004).

Lähteet: IMDB, Worst Previews ja Finnkino
Kuva: IMDB

Hytti nro 6

Kuosmasen lämmin ja vilpitön ihmisyysusko kolahtaa kroppaan ja sydämeen petollisen vaatimattomassa Cannes-junassa.

The Last Duel

Kuka uskoisi raiskattua naista keskiajan armottomassa oikeuskulttuurissa?

007 No Time to Die

Daniel Craig päättää salaisen agentin kiertopestinsä spektakulaariseen, tunteikkaaseen ja tyylikkään perinnetietoiseen pamaukseen.

ENSI-ILTA – LUETUIMMAT

DVD & BLU-RAY – LUETUIMMAT

KOMMENTOI


Filmgoer

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

PÄÄTOIMITTAJA
Aleksi Salonen

TOIMITUS
Kreeta Korhola, Samu Oksanen, Jussi Toivola, Markku Ylipalo
Filmgoer.fi 1999–2021
ISSN 1798-7202