UUTISET
Sean Connery tänään 79-vuotta!
Julkaistu 25.08.2009 06:06 | Päivitetty 24.08.2009 20:08
sielua
Kirjoittanut:

FilmGoer seuraa elokuvamaailmaa myös syntymäpäivien muodossa. Sivustomme etusivulla on aina nähtävissä tuoreet syntymäpäiväsankarit. Tänään tiistaina 25.8. syntymäpäiväsankarien joukossa on myös Sir Sean Connery, joka täyttää kunnioitettavat 79-vuotta! FilmGoer onnittelee.

Sean Conneyyn liittyviä uutisia hiljaittain: Viime viikolla kerrottiin, että Conneryn vuonna 1981 tähdittämä tieteisseikkailu Operaatio Outland tehtäisiin uudelleen. Asialla on Shoot ‘Em Up (2007) räiskinnällään vakuuttanut ohjaaja/käsikirjoittaja Michael Davis.

Julkisuudessa on ollut myös spekulaatioita Conneryn eläkepäivistä. Sitkeän huhun mukaan kaikkien aikojen James Bond palaisi vielä kerran viihteen pariin toimimalla kertojana sotaveteraaneista kertovassa elokuvassa. Jo muutaman vuoden hiljaiseloa viettäneen Conneryn on kerrottu olevan erittäin kiinnostunut projektista.

Kuva: Walt Disney Home Entertainment (Sean Connery elokuvassa The Rock, 1996)

Hytti nro 6

Kuosmasen lämmin ja vilpitön ihmisyysusko kolahtaa kroppaan ja sydämeen petollisen vaatimattomassa Cannes-junassa.

The Last Duel

Kuka uskoisi raiskattua naista keskiajan armottomassa oikeuskulttuurissa?

007 No Time to Die

Daniel Craig päättää salaisen agentin kiertopestinsä spektakulaariseen, tunteikkaaseen ja tyylikkään perinnetietoiseen pamaukseen.

ENSI-ILTA – LUETUIMMAT

DVD & BLU-RAY – LUETUIMMAT

KOMMENTOI


Filmgoer

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

PÄÄTOIMITTAJA
Aleksi Salonen

TOIMITUS
Kreeta Korhola, Samu Oksanen, Jussi Toivola, Markku Ylipalo
Filmgoer.fi 1999–2021
ISSN 1798-7202