UUTISET
Scorsese tekee elokuvan Sinatrasta
Julkaistu 14.05.2009 11:11 | Päivitetty 14.05.2009 11:11
sielua
Kirjoittanut:

Legendaarinen Oscar-palkittu elokuva-ohjaaja Martin Scorsese aikoo ohjata elokuvan Frank Sinatrasta. Elokuva on Universal Picturesin ja Mandalay Picturesin yhteisprojekti, ja ylimmiksi tuottajiksi on nimetty monessa sopassa keitetyt Peter Guber ja Cathy Schulman.

Scorsese on unelmoinut Sinatran elämänkerta-elokuvasta pitemmän aikaa, mutta Sinatran musiikin oikeuksien saaminen elokuvaa varten on ollut vaikeaa. Guber ja Schulman ovat jo parin vuoden ajan neuvotelleet elokuvan ja musiikin oikeuksista Sinatran perikunnan ja Warner Music Groupin kanssa.

Sinatran perikunta on ymmärrettävistä syistä ollut varovainen näiden oikeuksien kanssa.”, sanoo Schulman. “Kaikki tietävät, että Martin Scorsese on ns. final-cut-ohjaaja, eli ohjaaja, jolla on oikeus lopulliseen sanaan elokuvistaan, niinpä perikunnalla pitää olla täydellinen luottamus siihen, ettei Frank Sinatran muistoa tahrata.”

Isäni kunnioitti aina ihmisiä, joiden kanssa hän työskenteli, kuten myös hänen kanssaan työskennelleet kunnioittivat häntä. On hienoa, että tämä paradigma saa jatkoa Scorsesen ohjatessa Sinatra-elokuvan.“, kertoo Tina Sinatra.

Elokuvan roolijaosta ei vielä ole tietoa. On huhuttu, että Scorsesen 2000-luvun vakionäyttelijä Leonardo DiCaprio esittäisi Vanhaa Sinisilmää.

Lähde: Variety

Bombshell - hiljaisuuden rikkojat

Theron, Kidman ja Robbie sytyttävät MeToo-tulilangan dokudraamassa Fox Newsin ahdisteluskandaalista.

Koirat eivät käytä housuja

Kosonen ja Strang vakuuttavat täysillä viiden tähden tummassa BDSM-romanssissa surusta ja suloisesta kivusta.

Jojo Rabbit

Optimistisen ihmisyyden natsisatiiri humoristisen hirveästä sankaripalvonnasta nauraa johtajaveitikan valheiden läpi.

ENSI-ILTA – LUETUIMMAT

DVD & BLU-RAY – LUETUIMMAT

KOMMENTOI


Filmgoer

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

PÄÄTOIMITTAJA
Aleksi Salonen

TOIMITUS
Kreeta Korhola, Samu Oksanen, Jussi Toivola, Markku Ylipalo

SEURAA MEITÄ

Filmgoer.fi 1999–2020
ISSN 1798-7202