UUTISET
Schwarzenegger palaa Cameronin ohjauksessa?
Julkaistu 03.08.2009 19:07 | Päivitetty 04.08.2009 13:01
sielua
Kirjoittanut:

14:n kuukauden päästä Kalifornian kuvernöörin pestin jättävä Arnold Schwarzenegger, 62, on haluttua tavaraa Hollywoodin elokuvamarkkinoilla. Ison Arskan nimi on takuuvarma myyntikikka vuosien tauon jälkeen.

Schwarzeneggerin hyvä ystävä, näyttelijä Tom Arnold lipsautteli The New York Timesin haastattelussa kaverusten mahdollisia tulevaisuudensuunnitelmia. Arnoldin mukaan hän ja Schwarzenegger sekä konkariohjaaja James Cameron yhdistäisivät lähiaikoina voimansa:

“Tietääkseni Jim (James Cameron) ohjaa ja Arnold (Schwarzenegger) ja minä itse olemme siinä mukana. Kuvaukset alkavat 14 kuukauden kuluttua eli silloin kun Arnold jättää kuvernöörin hommat. Leffan nimeksi ei tule Tosi Valheita 2, vaikka ihan hyvin voisikin tulla. Minulle se sopisi.” Tom Arnold jutteli lehden haastattelussa.

Lähde: Movieweb
Kuva: IMDB

Hytti nro 6

Kuosmasen lämmin ja vilpitön ihmisyysusko kolahtaa kroppaan ja sydämeen petollisen vaatimattomassa Cannes-junassa.

The Last Duel

Kuka uskoisi raiskattua naista keskiajan armottomassa oikeuskulttuurissa?

007 No Time to Die

Daniel Craig päättää salaisen agentin kiertopestinsä spektakulaariseen, tunteikkaaseen ja tyylikkään perinnetietoiseen pamaukseen.

ENSI-ILTA – LUETUIMMAT

DVD & BLU-RAY – LUETUIMMAT

KOMMENTOI


Filmgoer

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

PÄÄTOIMITTAJA
Aleksi Salonen

TOIMITUS
Kreeta Korhola, Samu Oksanen, Jussi Toivola, Markku Ylipalo
Filmgoer.fi 1999–2021
ISSN 1798-7202