UUTISET
Saw ei ehkä lopu koskaan
Julkaistu 08.06.2009 17:05 | Päivitetty 08.06.2009 17:05
sielua
Kirjoittanut:

Siitä on vasta vajaat viisi vuotta kun kauhuelokuvasarja Saw’n ykkösosa näki päivänvalon. Sen jälkeen tahti on ollut osa per vuosi. Lokakuussa Suomessakin ensi-iltansa saava kuudes osakaan ei ole lähelläkään sarjan päätöstä. Tekijöiden mukaan suuri finaali nähtäisiin vasta osassa 8, mutta mikäli katsojat pysyvät uskollisina, Saw elokuvien kierre tuskin loppuu silloinkaan.

“Murhapalapelin kaikkia osia ei ole vielä nähty. Finaalikin on vain suhteellinen käsite” vitsailee Saw-elokuvien pirullista Jigsaw-murhaajaa näyttelevä Tobin Bell (kuvassa).

Elokuva-ammattilaisten mukaan jakelua hoitava Lionsgate tuskin malttaa päättää sarjaa milloinkaan, vaikka ideat on jo kaluttu loppuun. FirstShowing verkkosivusto muistuttaa, että jokainen Saw-elokuva käsikirjoitetaan päättymään siten, että sarjan voi katkaista jos kiinnostus äkillisesti lopahtaa. Vielä suosion hiipumisesta ei ole merkkejä ilmassa. Internet on väärällään Saw-aiheisia fanisivustoja ja fanien omatekoisia Saw-videoita.

Saw on siis tullut jäädäkseen.

Lähde: FirstShowing.net

Tyhjiö

Tyhjiö on hilpeä viilto nykypäivän suomalaisen viihdekulttuurieliitin kantapäihin.

Lumikuningatar

Päivi Hartzell sovitti Hans Christian Andersenin sadusta tarinan, joka näkee lapsuuden liikkeenä.

If Beale Street Could Talk

Harlemin runollisessa sielunmessussa rakkaus ei suojele rakenteelliselta rasismilta.

ENSI-ILTA – LUETUIMMAT

DVD & BLU-RAY – LUETUIMMAT

KOMMENTOI


Filmgoer

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

PÄÄTOIMITTAJA
Aleksi Salonen

TOIMITUS
Kreeta Korhola, Samu Oksanen, Jussi Toivola, Markku Ylipalo

SEURAA MEITÄ

Filmgoer.fi 1999–2019
ISSN 1798-7202