UUTISET
Sandra Bullock haluaa Top Geariin
Julkaistu 20.07.2009 15:03 | Päivitetty 20.07.2009 15:03
sielua
Kirjoittanut:

Amerikkalainen näyttelijätär Sandra Bullock on kertonut olevansa brittiläisen auto-ohjelman, myös meillä Suomessa nähtävän, Top Gear TV-ohjelman suuri fanittaja. Hän kertoo katsovansa ohjelmaa säännöllisesti aviomiehensä Jesse Jamesin kanssa.

“Rakastan Top Gearia. Suorastaan elän sitä ohjelmaa varten. Jonkun aikaa sitten katsoin yhtä jaksoa, jossa iso mies (Jeremy Clarkson) vääntäytyi pikkuriikkiseen autoon ja ajoi sillä ympäri BBC:n toimistotiloja. Nauroin kyyneleet silmissä!” , kertoo Bullock.

Bullock myös sanoo, että hänestä olisi mukava päästä kokeilemaan “kohtuuhintaista autoa”, jolla julkkikset kisailevat ohjelmassa vastakkain: “Olisi mahtavaa päästä ajamaan “kohtuuhintaista autoa”. Näin, kun Helen Mirren ajoi sillä, ja se oli mahtavaa. Jonain päivänä aion olla mukana Top Gearissa, vaikka kypärä saisikin minut todennäköisesti näyttämään typerältä.”

Lähde ja kuva: IMDB

Tyhjiö

Tyhjiö on hilpeä viilto nykypäivän suomalaisen viihdekulttuurieliitin kantapäihin.

Lumikuningatar

Päivi Hartzell sovitti Hans Christian Andersenin sadusta tarinan, joka näkee lapsuuden liikkeenä.

If Beale Street Could Talk

Harlemin runollisessa sielunmessussa rakkaus ei suojele rakenteelliselta rasismilta.

ENSI-ILTA – LUETUIMMAT

DVD & BLU-RAY – LUETUIMMAT

KOMMENTOI


Filmgoer

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

PÄÄTOIMITTAJA
Aleksi Salonen

TOIMITUS
Kreeta Korhola, Samu Oksanen, Jussi Toivola, Markku Ylipalo

SEURAA MEITÄ

Filmgoer.fi 1999–2019
ISSN 1798-7202