UUTISET
Rob Marshall ohjaa Karibian piraatit?
Julkaistu 02.08.2009 13:01 | Päivitetty 02.08.2009 15:03
sielua
Kirjoittanut:

Varietyn saamien tietojen mukaan Rob Marshall (Chicago, Geishan muistelmat) olisi hyvin lähellä sopimusta Disneyn kanssa neljännen Pirates of the Caribbean -seikkailun ohjaamisesta.

Jo aikaa sitten ilmoitettu tuotanto on ollut vailla ohjaajaa sen jälkeen kun Gore Verbinski kieltäytyi kunniasta huhtikuussa. Verbinski kertoi tiedotteessaan keskittyvänsä BioShock sci-fistelyynsä, joka sittemmin on kohdannut suuria vaikeuksia.

Disney ja tuottaja Jerry Bruckheimer ovatkin kuumeisesti etsineet Verbinskille pätevää korvaajaa, ja vaikka Marshallin (kuvassa) pesti ei olekaan vielä täysin varmaa, asiantuntijat uskovat sopimuksen syntyvän aivan lähiaikoina. Tätä puoltaa mm. se, että Disney on aloittanut sivuosanäyttelijöiden roolitukset. Kuvausten olisi määrä alkaa niin pian kuin mahdollista, viimeistään ensi vuoden alussa. Valkokankaille uusi piraattiseikkailu ehtinee aikaisintaan alkuvuodesta 2011. Pääosassa jatkaa sydäntenmurskaaja Johnny Depp.

Lue myös:
Gore Verbinski sai tarpeekseen piraateista (08.04.2009)
Verbinskin BioShock tiensä päässä? (02.06.2009)

Lähde ja kuva: Variety

Hytti nro 6

Kuosmasen lämmin ja vilpitön ihmisyysusko kolahtaa kroppaan ja sydämeen petollisen vaatimattomassa Cannes-junassa.

The Last Duel

Kuka uskoisi raiskattua naista keskiajan armottomassa oikeuskulttuurissa?

007 No Time to Die

Daniel Craig päättää salaisen agentin kiertopestinsä spektakulaariseen, tunteikkaaseen ja tyylikkään perinnetietoiseen pamaukseen.

ENSI-ILTA – LUETUIMMAT

DVD & BLU-RAY – LUETUIMMAT

KOMMENTOI


Filmgoer

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

PÄÄTOIMITTAJA
Aleksi Salonen

TOIMITUS
Kreeta Korhola, Samu Oksanen, Jussi Toivola, Markku Ylipalo
Filmgoer.fi 1999–2021
ISSN 1798-7202