UUTISET
Risto Räppääjän jatko-osan näyttelijät valittu
Julkaistu 14.05.2009 16:04 | Päivitetty 14.05.2009 16:04
sielua
Kirjoittanut:

Mari Rantasila ohjaa Tiina ja Sinikka Nopolan käsikirjoittaman Risto Räppääjä ja polkupyörävaras -elokuvan. Elokuvan pääosiin, Risto Räppääjän ja Nelli Nuudelipään rooleihin, on valittu Severi Heikkilä ja Lauramaija Luoto.

Muissa rooleissa on mm. Annu Valonen, Ulla Tapaninen, Martti Suosalo ja Marcus Groth. Laulavina lääkäreinä nähdään veljekset Martti ja Pantse Syrjä. Elokuvan musiikista vastaavat Risto Räppääjästä musiikki-Jussin voittaneet Iiro Rantala ja Markku Kanerva.

Mari Rantasilan ohjaama Risto Räppääjä oli vuoden 2008 katsotuin kotimainen elokuva, joka on saanut elokuvateattereissa yli 211 000 katsojaa. Elokuva on pyörinyt Finnkinon Tennispalatsissa ennätyksellisesti yli vuoden (67 viikkoa) ja on edelleen ohjelmistossa.

Risto Räppääjä ja polkupyörävaras -elokuva kuvataan heinä-elokuussa 2009 Vantaan Kartanonkoskella ja ympäriinsä Uudellamaalla. Elokuvan ovat käsikirjoittaneet Sinikka ja Tiina Nopola ja tarinaa on ollut kehittelemässä myös Mari Rantasila. Tuottajina ovat Lasse Saarinen ja Rimbo Salomaa Kinottaresta.

Lähde: Nordisk Filmin lehdistötiedote

Hytti nro 6

Kuosmasen lämmin ja vilpitön ihmisyysusko kolahtaa kroppaan ja sydämeen petollisen vaatimattomassa Cannes-junassa.

The Last Duel

Kuka uskoisi raiskattua naista keskiajan armottomassa oikeuskulttuurissa?

007 No Time to Die

Daniel Craig päättää salaisen agentin kiertopestinsä spektakulaariseen, tunteikkaaseen ja tyylikkään perinnetietoiseen pamaukseen.

ENSI-ILTA – LUETUIMMAT

DVD & BLU-RAY – LUETUIMMAT

KOMMENTOI


Filmgoer

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

PÄÄTOIMITTAJA
Aleksi Salonen

TOIMITUS
Kreeta Korhola, Samu Oksanen, Jussi Toivola, Markku Ylipalo
Filmgoer.fi 1999–2021
ISSN 1798-7202