UUTISET
Riiviö-Fred uusiksi
Julkaistu 28.04.2009 13:01 | Päivitetty 28.04.2009 13:01
sielua
Kirjoittanut:

Olette varmaankin laittaneet merkille, että uusintafilmatisointeja tulvii nyt jokaisesta ilmansuunnasta ja jokaiselta elokuvastudiolta. Etenkin Universal on viimeaikoina ollut ahkerana. Studion toimesta heitetään kasaan jälleen yksi uusi remake, tällä kertaa komedia nimeltä Riiviö-Fred, jonka alkuperäinen versio jäi vuonna 1991 kaupalliseksi torsoksi. Tästä huolimatta komedia nousi eräänlaiseksi kulttielokuvaksi ja fanit näkivät siinä runsaasti potentiaalia.

Riiviö-Fred kertoo naisesta, jonka työ menee alta ja aviomies jättää. Nainen palaa äitinsä luokse ja kehittää mielikuvitysystävän, jonka avulla hän yrittää selvitä musertavasta tilanteesta. Mielikuvitusystävä puolestaan aiheuttaa useita koomisia tilanteita.

Universalin ilmoituksen mukaan mielikuvitusystäväksi on jo kiinnitetty hiljattain Iltasatuja komediassa nähty Russell Brand. Ohjaajaa tai tarkkaa aikataulua ei Universal ilmoittanut.

Universalin mukaan uusintaversiota olisi tarkoitus viedä Beetlejuicen tyylisuuntaan, joten se varmaankin selittää miksi tästä aikoinaan keskinkertaisesta suupalasta on yhtäkkiä päätetty tehdä kokonaan uusi versio. Dennis McNicholas (Land of the Lost) on jo palkattu työstämään tarinaa uuteen uskoon. Me jäämme odottamaan innolla…

Lähde: Hollywood Reporter

Kultainen hansikas

Historia häilyy saastaista sarjamurhaajasaagaa vastenmielisempänä painajaisten Reeperbahnilla.

Lumikuningatar

Päivi Hartzell sovitti Hans Christian Andersenin sadusta tarinan, joka näkee lapsuuden liikkeenä.

If Beale Street Could Talk

Harlemin runollisessa sielunmessussa rakkaus ei suojele rakenteelliselta rasismilta.

ENSI-ILTA – LUETUIMMAT

DVD & BLU-RAY – LUETUIMMAT

KOMMENTOI


Filmgoer

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

PÄÄTOIMITTAJA
Aleksi Salonen

TOIMITUS
Kreeta Korhola, Samu Oksanen, Jussi Toivola, Markku Ylipalo

SEURAA MEITÄ

Filmgoer.fi 1999–2020
ISSN 1798-7202