UUTISET
Remake tahti ei laannu: Total Recall uusiksi!
Julkaistu 03.06.2009 10:10 | Päivitetty 03.06.2009 10:10
sielua
Kirjoittanut:

Mistä näitä uusintafilmatisointeja oikein tulee? Trendi on yhä vain kiihtyvä. Sellaista elokuvaa ei tunnu olevankaan, mitä ei Hollywood ehostaa voisi. Tämä tuli jälleen todistettua kun Columbia Pictures ilmoitti tuhertavansa uuteen uskoon Iso-Arskan legendaarisen Total Recall tieteisjännärin. Mikä tarve tälle nyt oli, kyselevät fanit ympäri maailmaa.

Columbia on palkannut käsikirjoittajaksi Kurt Wimmerin, jonka kynästä on vuosien mittaan syntynyt vaihtelevaa tekstiä. Välillä Wimmer on väläyttänyt (mm. Seikkailija Thomas Crown) ja välillä on syntynyt täysin kelvotonta käsikirjoitusta (mm. Ultraviolet).

Vetovastuun Philip K. Dickin alkuperäisromaanin pohjalta veistettävästä uusintafilmatisoinnista ottaa, kukas muukaan kuin tuottajaguru Neal H. Moritz, jolle nämä remaket tuntuvat olevan melkoinen päähänpinttymä. Moritzin johdolla työstetään tällä hetkellä ainakin viittä eri versiota vanhoista klassikoista.

Lähde: Variety

Kultainen hansikas

Historia häilyy saastaista sarjamurhaajasaagaa vastenmielisempänä painajaisten Reeperbahnilla.

Lumikuningatar

Päivi Hartzell sovitti Hans Christian Andersenin sadusta tarinan, joka näkee lapsuuden liikkeenä.

If Beale Street Could Talk

Harlemin runollisessa sielunmessussa rakkaus ei suojele rakenteelliselta rasismilta.

ENSI-ILTA – LUETUIMMAT

DVD & BLU-RAY – LUETUIMMAT

KOMMENTOI


Filmgoer

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

PÄÄTOIMITTAJA
Aleksi Salonen

TOIMITUS
Kreeta Korhola, Samu Oksanen, Jussi Toivola, Markku Ylipalo

SEURAA MEITÄ

Filmgoer.fi 1999–2020
ISSN 1798-7202