UUTISET
Remake tahti ei laannu: Total Recall uusiksi!
Julkaistu 03.06.2009 10:10 | Päivitetty 03.06.2009 10:10
sielua
Kirjoittanut:

Mistä näitä uusintafilmatisointeja oikein tulee? Trendi on yhä vain kiihtyvä. Sellaista elokuvaa ei tunnu olevankaan, mitä ei Hollywood ehostaa voisi. Tämä tuli jälleen todistettua kun Columbia Pictures ilmoitti tuhertavansa uuteen uskoon Iso-Arskan legendaarisen Total Recall tieteisjännärin. Mikä tarve tälle nyt oli, kyselevät fanit ympäri maailmaa.

Columbia on palkannut käsikirjoittajaksi Kurt Wimmerin, jonka kynästä on vuosien mittaan syntynyt vaihtelevaa tekstiä. Välillä Wimmer on väläyttänyt (mm. Seikkailija Thomas Crown) ja välillä on syntynyt täysin kelvotonta käsikirjoitusta (mm. Ultraviolet).

Vetovastuun Philip K. Dickin alkuperäisromaanin pohjalta veistettävästä uusintafilmatisoinnista ottaa, kukas muukaan kuin tuottajaguru Neal H. Moritz, jolle nämä remaket tuntuvat olevan melkoinen päähänpinttymä. Moritzin johdolla työstetään tällä hetkellä ainakin viittä eri versiota vanhoista klassikoista.

Lähde: Variety

Hytti nro 6

Kuosmasen lämmin ja vilpitön ihmisyysusko kolahtaa kroppaan ja sydämeen petollisen vaatimattomassa Cannes-junassa.

The Last Duel

Kuka uskoisi raiskattua naista keskiajan armottomassa oikeuskulttuurissa?

007 No Time to Die

Daniel Craig päättää salaisen agentin kiertopestinsä spektakulaariseen, tunteikkaaseen ja tyylikkään perinnetietoiseen pamaukseen.

ENSI-ILTA – LUETUIMMAT

DVD & BLU-RAY – LUETUIMMAT

KOMMENTOI


Filmgoer

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

PÄÄTOIMITTAJA
Aleksi Salonen

TOIMITUS
Kreeta Korhola, Samu Oksanen, Jussi Toivola, Markku Ylipalo
Filmgoer.fi 1999–2021
ISSN 1798-7202