UUTISET
Reitman ohjaamaan Ghostbusters 3:n?
Julkaistu 06.06.2009 11:11 | Päivitetty 06.06.2009 12:12
sielua
Kirjoittanut:

Alkuperäisten Ghostbusters-elokuvien ohjaaja Ivan Raitman palaa mahdollisesti ohjaamaan frenchisen kolmannen osan, joka on vielä käsikirjoitusasteella. Tällä hetkellä Reitman tutustuu vielä käsikirjoitukseen, jonka jälkeen neuvottelut alkavat.

63-vuotias Reitman sanoo: “En ole koskaan sanonut, että kolmannen Ghostbusters-elokuvan ohjaaminen olisi mahdotonta. Olin vastuussa kahdesta ensimmäisestäkin, joten en todellakaan torjuisi suoralta kädeltä mahdollisuutta ohjata kolmannenkin. Varsinkaan, jos olisimme kaikki sitä mieltä, että kysymyksessä on tekemisen arvoinen projekti“.

Mukaan projektiin on jo kiinnitetty Ghostbusters-elokuvien alkuperäiset tähdet, eli Billy Murray, Dan Aykroyd, Harold Ramis ja Ernie Hudson.

Lähde: IMDB

Hytti nro 6

Kuosmasen lämmin ja vilpitön ihmisyysusko kolahtaa kroppaan ja sydämeen petollisen vaatimattomassa Cannes-junassa.

The Last Duel

Kuka uskoisi raiskattua naista keskiajan armottomassa oikeuskulttuurissa?

007 No Time to Die

Daniel Craig päättää salaisen agentin kiertopestinsä spektakulaariseen, tunteikkaaseen ja tyylikkään perinnetietoiseen pamaukseen.

ENSI-ILTA – LUETUIMMAT

DVD & BLU-RAY – LUETUIMMAT

KOMMENTOI


Filmgoer

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

PÄÄTOIMITTAJA
Aleksi Salonen

TOIMITUS
Kreeta Korhola, Samu Oksanen, Jussi Toivola, Markku Ylipalo
Filmgoer.fi 1999–2021
ISSN 1798-7202