UUTISET
Red Sonjan kuvauksissa vakava onnettomuus
Julkaistu 09.09.2009 20:08 | Päivitetty 09.09.2009 21:09
sielua
Kirjoittanut:

Parhaillaan kuvattavan Red Sonja-uusintafilmatisoinnin päätähti Rose McGowan, 36, on loukkaantunut pahasti tehtyään itse vaarallisen stuntin. Ohjaaja Robert Rodriguezin kihlattu sai vammoja käteensä sillä seurauksella, että pikaista leikkausoperaatiota tarvittiin. Onnettomuus saattaa jättää McGowanille pysyviä hermovaurioita. Tiedossa on myös puolen vuoden mittainen sairausloma. Elokuvan kuvaukset ovat parasta aikaa pysähdyksissä.

“Tämä on hinta siitä, että olet ketterä ja osaat heittää takaperin voltin. Käsi on tällä hetkellä käyttökelvoton ja edessä on varmaankin kuuden kuukauden huili”, kertoi positiivisen asenteen ottanut McGowan (kuvassa).

Uuden Red Sonjan ohjauksesta vastaa suomalaissukuinen Douglas Aarniokoski. Tuotantoa hoitaa mm. McGowanin mies Robert Rodriguez. Alkuperäisten suunnitelmien mukaan valmista katsottavaa piti olla vuoden 2010 puolella, mutta McGowanin loukkaantuminen saattaa siirtää aikatauluja eteenpäin.

Lähde: WENN
Kuva: IMDB

Hytti nro 6

Kuosmasen lämmin ja vilpitön ihmisyysusko kolahtaa kroppaan ja sydämeen petollisen vaatimattomassa Cannes-junassa.

The Last Duel

Kuka uskoisi raiskattua naista keskiajan armottomassa oikeuskulttuurissa?

007 No Time to Die

Daniel Craig päättää salaisen agentin kiertopestinsä spektakulaariseen, tunteikkaaseen ja tyylikkään perinnetietoiseen pamaukseen.

ENSI-ILTA – LUETUIMMAT

DVD & BLU-RAY – LUETUIMMAT

KOMMENTOI


Filmgoer

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

PÄÄTOIMITTAJA
Aleksi Salonen

TOIMITUS
Kreeta Korhola, Samu Oksanen, Jussi Toivola, Markku Ylipalo
Filmgoer.fi 1999–2021
ISSN 1798-7202