UUTISET
Rare Exports Cannesin elokuvajuhliin
Julkaistu 21.04.2010 16:04 | Päivitetty 21.04.2010 16:04
sielua
Kirjoittanut:

Rare Exports-elokuvan tuotantoyhtiö Cinet on tehnyt pariisilaisen Kinology-yhtiön kanssa sopimuksen kansainvälisestä levityksestä. Rare Exports on perinteistä poikkeava, aikuisyleisölle suunnattu joulutarina.

Kinology aikoo lanseerata Rare Exportsin Cannesin elokuvajuhlilla. ”Elokuva täyttää kaikki kaivatun kulttijouluelokuvan ominaispiirteet: täydellinen konsepti, huikaiseva visuaalinen ilme, hienot näyttelijät sekä kaikkia koskettava, monitasoinen tarina”, Grégoire Melin Kinologysta kommentoi. ”

”Grégoire Melin on tunnettu etenkin Luc Bessonin elokuvien kansainvälisenä levittäjänä. Rare Exportsilla on nyt kaikki edellytykset tulla kansainväliseksi hitiksi”, iloitsee Rare Exportsin tuottaja Petri Jokiranta.

Rare Exports -elokuvan takana on pitkälti sama joukko, joka oli tekemässä myös lyhytelokuvia Rare Exports Inc. (2003) ja Rare Exports Inc –Safety Instructions (2005). Festivaaleilla ympäri maailmaa pyörineet lyhytelokuvat ovat saaneet internetissä yhteensä yli miljoona katsojaa.

Rare Exportsin Suomen ensi-ilta on ensi jouluna 3.12.

Elokuvan kotisivu

Kuva: © FS Film OY

Hytti nro 6

Kuosmasen lämmin ja vilpitön ihmisyysusko kolahtaa kroppaan ja sydämeen petollisen vaatimattomassa Cannes-junassa.

The Last Duel

Kuka uskoisi raiskattua naista keskiajan armottomassa oikeuskulttuurissa?

007 No Time to Die

Daniel Craig päättää salaisen agentin kiertopestinsä spektakulaariseen, tunteikkaaseen ja tyylikkään perinnetietoiseen pamaukseen.

ENSI-ILTA – LUETUIMMAT

DVD & BLU-RAY – LUETUIMMAT

KOMMENTOI


Filmgoer

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

PÄÄTOIMITTAJA
Aleksi Salonen

TOIMITUS
Kreeta Korhola, Samu Oksanen, Jussi Toivola, Markku Ylipalo
Filmgoer.fi 1999–2021
ISSN 1798-7202