UUTISET
Randy Quaid vältti linnareissun
Julkaistu 12.11.2009 12:12 | Päivitetty 12.11.2009 12:12
sielua
Kirjoittanut:

Koomikko Randy Quaid, 59, on onnistunut välttämään linnareissun törttöiltyään puolisentoista kuukautta sitten vaimonsa Evin kanssa. Pariskunta jätti tuolloin 10000 dollarin hotellilaskun maksamatta ja vastusti Teksasissa tapahtunutta pidätystä.

Syyttäjänvirastosta kerrotaan, että Quaidista jätetty etsintäkuulutus on nyt peruttu, sillä hän maksoi oman ja vaimonsa takuumaksun (20000 dollaria/nenä) ajallaan sekä kävi myös kuittaamassa piikkiin jääneen hotellivelan. Etsintäkuulutus Quaideista tehtiin välittömästi sen jälkeen kun rakastavaiset eivät saapuneet tapauksen oikeuskäsittelyihin.

Lopullisesti Quaidit eivät pälkähästä pääse, sillä oikeutta käydään seuraavaksi Kaliforniassa, jossa pariskunta vastaa syytteeseen maksuvälinepetoksesta.

Lue myös: Komediatähti narahti maksamattomista laskuista, vastusti pidätystä (26.09.)

Lähde: PopEater
Kuva: IMDB

Hytti nro 6

Kuosmasen lämmin ja vilpitön ihmisyysusko kolahtaa kroppaan ja sydämeen petollisen vaatimattomassa Cannes-junassa.

The Last Duel

Kuka uskoisi raiskattua naista keskiajan armottomassa oikeuskulttuurissa?

007 No Time to Die

Daniel Craig päättää salaisen agentin kiertopestinsä spektakulaariseen, tunteikkaaseen ja tyylikkään perinnetietoiseen pamaukseen.

ENSI-ILTA – LUETUIMMAT

DVD & BLU-RAY – LUETUIMMAT

KOMMENTOI


Filmgoer

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

PÄÄTOIMITTAJA
Aleksi Salonen

TOIMITUS
Kreeta Korhola, Samu Oksanen, Jussi Toivola, Markku Ylipalo
Filmgoer.fi 1999–2021
ISSN 1798-7202