UUTISET
Raimin suojatilta kokopitkäelokuva
Julkaistu 30.11.2009 10:10 | Päivitetty 30.11.2009 11:11
sielua
Kirjoittanut:

Uruguaylainen Fede Alavarez, jonka alle 500 dollaria maksaneesta lyhytelokuvasta Panic Attack! tuli nettihitti, on allekirjoittanut sopimuksen tuotantoyhtiö Ghost House Picturesin kanssa. Ghost House Pictures on Evil Dead-kulttitrilogian ja 2000-luvulla huippusuositun Spiderman-sarjan ohjanneen Sam Raimin kauhu- ja tieteiselokuviin erikoistunut tuotantoyhtiö, joka levittää elokuviaan Lionsgaten kautta.

Panic Attack! on maailmanlopunkuvia maalaileva ja Cloverfield-henkinen viisiminuuttinen lyhytelokuva, jossa seurataan ruohonjuuritasolla avaruusolentojen hyökkäyksen seuraamuksia.

Valmistuvasta elokuvasta ei vielä tiedetä tarkalleen, mitä se tulee sisältämään, mutta tuottajaksi on kiinnitetty Raimi ja ohjaajaksi Alvarez. Näillä näkymin se jatkaa Panic Attackin! ideaa.

Katso lyhytelokuva Panic Attack! ilmaiseksi YouTubessa. Lue myös Filmgoerin toimituksen arvio Evil Deadista ja tänä vuonna ilmestyneestä Raimin Drag Me to Hellista.

Lähde: Dark Horizons, Variety

Hytti nro 6

Kuosmasen lämmin ja vilpitön ihmisyysusko kolahtaa kroppaan ja sydämeen petollisen vaatimattomassa Cannes-junassa.

The Last Duel

Kuka uskoisi raiskattua naista keskiajan armottomassa oikeuskulttuurissa?

007 No Time to Die

Daniel Craig päättää salaisen agentin kiertopestinsä spektakulaariseen, tunteikkaaseen ja tyylikkään perinnetietoiseen pamaukseen.

ENSI-ILTA – LUETUIMMAT

DVD & BLU-RAY – LUETUIMMAT

KOMMENTOI


Filmgoer

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

PÄÄTOIMITTAJA
Aleksi Salonen

TOIMITUS
Kreeta Korhola, Samu Oksanen, Jussi Toivola, Markku Ylipalo
Filmgoer.fi 1999–2022
ISSN 1798-7202