UUTISET
"Uusi Pirates of the Caribbean on pöhöttynyt antielokuva"
Julkaistu 19.05.2011 17:05 | Päivitetty 19.05.2011 18:06
sielua
Kirjoittanut:

Johnny Depp ja Geoffrey Rush tähdittävät elokuvaa Pirates of the Caribbean: Vierailla vesillä. <a href="http://www.imdb.com/title/tt1298650/companycredits">Kuvan ©</a>

– Disneylandin huvipuistolaitteeseen perustuvan sarjan pöhöttynyt kolmiulotteinen ja neljäs osa on tuskastuttava antielokuva. Ylipitkä vuoristorata-ajelu nykii niin, että kyydissä saa esteettisen piiskaniskuvamman, Pirates of the Caribbean -uutuuden arvioinut Aleksi Salonen kirjoittaa.

– Ilman yksiselitteisesti rumentavaa 3D-himmennystäkin Vierailla vesillä on jättiluokassa vaatimattoman näköinen. Disney-pomo Rich Rossin sanotaankin ajaneen budjettiin kolmanneksen leikkaukset. Kuriositeettina mainittakoon myös, että imagonpehmennyksen Disneyn piirrosanimaatiossa aikanaan saaneet merenneidot tekevät nyt verisen paluun.

Peräti 112 kopion voimin Suomen valkokankaille vyöryvän fantasiaseikkailun Pirates of the Caribbean: Vierailla Vesillä pääosissa nähdään totuttuun tapaan Johnny Depp ja Geoffrey Rush. Uusina joukkoon liittyvät espanjalaistähti Penelope Cruz ja Deadwood-pahis Ian McShane.

Lue koko arvio »

Tyhjiö

Tyhjiö on hilpeä viilto nykypäivän suomalaisen viihdekulttuurieliitin kantapäihin.

Lumikuningatar

Päivi Hartzell sovitti Hans Christian Andersenin sadusta tarinan, joka näkee lapsuuden liikkeenä.

If Beale Street Could Talk

Harlemin runollisessa sielunmessussa rakkaus ei suojele rakenteelliselta rasismilta.

ENSI-ILTA – LUETUIMMAT

DVD & BLU-RAY – LUETUIMMAT

KOMMENTOI


Filmgoer

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

PÄÄTOIMITTAJA
Aleksi Salonen

TOIMITUS
Kreeta Korhola, Samu Oksanen, Jussi Toivola, Markku Ylipalo

SEURAA MEITÄ

Filmgoer.fi 1999–2019
ISSN 1798-7202