UUTISET
Penelopen raskaushuhut savuna ilmaan?
Julkaistu 11.09.2009 19:07 | Päivitetty 11.09.2009 19:07
sielua
Kirjoittanut:

35-vuotiaan suosikkinäyttelijän, Penelope Cruzin raskaushuhut ovat velloneet pitkin poikin Hollywoodia jo vähän aikaa. Niiden kuuluisien “varmojen tietojen” mukaan Cruz odottaisi ensimmäistä lastaan yhdessä näyttelijä Javier Bardemin kanssa.

Ilmeisesti Cruz on kuitenkin päättänyt laittaa huhuille pisteen, sillä espanjatar on nähty ja kuvattu tupruttelemassa savukkeita. Jos hän olisi raskaana, niin olisihan hän luopunut tupakoinnista? Olisihan?

Toronto International Film Festivalilla toimittajien kysymyksiin vastaillut tähti vältteli raskauskysymyksiä viimeiseen asti. Itseasiassa hän ei vaivautunut kommentoimaan niitä lainkaan. Ulkoisesta olemuksestakaan ei saanut vinkkejä, sillä Cruz käytti mahanseudulta suhteellisen löysää asustetta.

Lähde: Daily Mail
Kuva: Scanbox Entertainment (Penelope Cruz elokuvassa Vicky Cristina Barcelona, 2008)

Hytti nro 6

Kuosmasen lämmin ja vilpitön ihmisyysusko kolahtaa kroppaan ja sydämeen petollisen vaatimattomassa Cannes-junassa.

The Last Duel

Kuka uskoisi raiskattua naista keskiajan armottomassa oikeuskulttuurissa?

007 No Time to Die

Daniel Craig päättää salaisen agentin kiertopestinsä spektakulaariseen, tunteikkaaseen ja tyylikkään perinnetietoiseen pamaukseen.

ENSI-ILTA – LUETUIMMAT

DVD & BLU-RAY – LUETUIMMAT

KOMMENTOI


Filmgoer

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

PÄÄTOIMITTAJA
Aleksi Salonen

TOIMITUS
Kreeta Korhola, Samu Oksanen, Jussi Toivola, Markku Ylipalo
Filmgoer.fi 1999–2021
ISSN 1798-7202