UUTISET
Paris käräjillä: en ole huono markkinoimaan
Julkaistu 12.07.2009 19:07 | Päivitetty 12.07.2009 20:08
sielua
Kirjoittanut:

Seurapiirineitonen, laulaja ja näyttelijä Paris Hilton, 28, käväisi viime perjantaina oikeussalissa vastaamassa 8 miljoonan dollarin kanteeseen. Syyte koski Parisin huonoa intoa markkinoida vuonna 2006 valmistunutta ja samantien flopannutta Vannomatta Paris -komediaa.

Diivan ja liikenaisen elkein oikeussalissa esiintynyt Paris innostui jopa flirttailemaan tuomarin kanssa. “Kukaan ei olekaan aiemmin vilkutellut minulle kävellessään todistajainaitioon” oikeutta jakanut tuomari Federico Moreno kuittasi.

Varsinaisessa todistuksessaan Paris intti, ettei hän olisi voinut hoitaa hommiaan olosuhteisiin nähden paremmin. “Tein markkinoinnin eteen kaikkeni. Aikatauluni oli vain erittäin kiireinen niihin aikoihin. Seuraavana elokuvani Hottie & Nottie painoi jo päälle”. Tarinoinnin keskeytti jälleen sanavalmis tuomari, joka halusi tietää seurapiiritähdeltä, mahtoiko tämäkään elokuva olla yhtään entistä parempi.

Moreno kuunteli Hiltonin ja tämän edustajien todistuksia neljän tunnin ajan, mutta ei antanut vielä asiaan lopullista päätöstä. Mikäli tähtönen todetaan syylliseksi, alkaa käsittely mahdollisesta korvauksesta.

Paris ajautui käräjöimään kun Vannomatta Paris elokuvan tuottanut yhtiö narahti pörssihuijauksesta ja jätti jälkeensä huomattavat velat. Velkojien saatavia hoitava asianajaja ei voinut muutakaan kuin paiskata laiskaksi epäiltyä tähtöstä haasteella. Mikäli Parisia yhtään lohduttaa, niin huijauksessa säästönsä menetti yli 3000 sijoittajaa.

Lähde: Hollywood Reporter
Kuva: Future Film (Paris Hilton elokuvassa Bottoms Up, 2006)

Jojo Rabbit

Optimistisen ihmisyyden natsisatiiri humoristisen hirveästä sankaripalvonnasta nauraa johtajaveitikan valheiden läpi.

Just Mercy

Marvel-starat vasaroivat oikeudenmukaisuuden repsottavaa vaakaa tasapainoon 80-luvun rasistisessa Alabamassa.

Teräsleidit

Väsyneen vanhuuden kahleet katkeavat tien päällä, kun näyttelijälegendat saavat viinaa, vientiä ja vastauksia.

ENSI-ILTA – LUETUIMMAT

DVD & BLU-RAY – LUETUIMMAT

KOMMENTOI


Filmgoer

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

PÄÄTOIMITTAJA
Aleksi Salonen

TOIMITUS
Kreeta Korhola, Samu Oksanen, Jussi Toivola, Markku Ylipalo

SEURAA MEITÄ

Filmgoer.fi 1999–2020
ISSN 1798-7202