UUTISET
Paramountia pelottaa: G.I. Joe saattaa olla floppi
Julkaistu 05.08.2009 10:10 | Päivitetty 06.08.2009 12:12
sielua
Kirjoittanut:

Paramount Pictures on tehnyt perin erikoisen vedon ison veden toisella puolen, Yhdysvalloissa. Studio ei nimittäin aio järjestää pressinäytöksiä tulevasta G.I. Joe: The Rise of Cobra toimintaseikkailustaan, jonka ensi-ilta Jenkkilässä on tulevana perjantaina.

Perimmäisiä syitä voi vain arvailla, mutta sanomattakin lienee selvää, että Paramount pelkää kriitikoiden murskakritiikkiä, sillä jo aikaa sitten Stephen Sommersin ohjaamasta scifistelystä on liikkunut mitä mielenkiintoisempia huhuja, valitettavasti kaikki varsin epäkiitollisia Paramountille. Myös yksi elokuvan päätähdistä, Sienna Miller, antoi hiljattain arveluttavia lausuntoja roolistaan.

Pressinäytösten sijaan Paramount aikookin näyttää elokuvansa vain harvoille ja valituille kriitikoille. Yksi heistä on Harry Knowles, jonka arvion varaan Paramount aikoo lähes täysin perustaa ulkopuolisten mielipiteet. Nuke the Fridge sivusto piikittelee päätöstä toteamalla, että “ei vaadi paljoa saada positiivista lausuntoa Knowlesin kaltaisilta”. Nuke the Fridge myös epäilee, että kun kriitikot eivät ole murskaamassa heti kättelyssä kyseistä elokuvaa, kestää hetken aikaa ennen kuin mahdolliset teilaukset leviävät puskaradion kautta. Ainakin avajaisviikonlopun ylitse.

Suomeen G.I. Joe saapuu jo 28.8. Suomen maahantuonnista vastaa Finnkino, eikä pressinäytöksiä ole tiettävästi meillä peruttu.

Lue myös: Sienna Miller: G.I. Joe ei ole paras roolini (21.07.)

Lähde: Nuke the Fridge
Kuva: Finnkino

Kultainen hansikas

Historia häilyy saastaista sarjamurhaajasaagaa vastenmielisempänä painajaisten Reeperbahnilla.

Lumikuningatar

Päivi Hartzell sovitti Hans Christian Andersenin sadusta tarinan, joka näkee lapsuuden liikkeenä.

If Beale Street Could Talk

Harlemin runollisessa sielunmessussa rakkaus ei suojele rakenteelliselta rasismilta.

ENSI-ILTA – LUETUIMMAT

DVD & BLU-RAY – LUETUIMMAT

KOMMENTOI


Filmgoer

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

PÄÄTOIMITTAJA
Aleksi Salonen

TOIMITUS
Kreeta Korhola, Samu Oksanen, Jussi Toivola, Markku Ylipalo

SEURAA MEITÄ

Filmgoer.fi 1999–2020
ISSN 1798-7202