UUTISET
Palkittu käsikirjoittaja vuodeksi linnaan
Julkaistu 01.10.2009 09:09 | Päivitetty 01.10.2009 09:09
sielua
Kirjoittanut:

Oscar-palkittu käsikirjoittaja Roger Avary, 44, on tuomittu vuodeksi vankilaan syyllistyttyään alkuvuodesta 2008 rattijuopumukseen, joka aiheutti vakavan auto-onnettomuuden. Turmassa menehtyi matkustajana ollut henkilö ja Avaryn vaimo loukkaantui pahasti. Linnatuomion lisäksi Venturan piirikunnan tuomari lätkäisi Avarylle kaupantekijäisiksi viisi vuotta ehdollista.

Oikeuden mukaan Avary kaasutteli Mercedes merkkisellä autollaan 160km/h nopeutta kun se osui lyhtypylvääseen. Tarkemmissa tutkimuksissa havaittiin, että Avary oli tapahtumahetkellä päihtyneenä. Avary kiisti asian jyrkästi, mutta vaihtoi myöhemmin kantaansa lievemmän tuomion toivossa.

Avary voitti Oscarin vuonna 1995 käsikirjoituksesta elokuvaan Pulp Fiction. Avary on kirjoittanut myös mm. Beowulfin (2007) ja ensi vuonna valkokankaille saapuvan Return to Castle Wolfenstein seikkailun, jonka hänen olisi myös määrä ohjata. Vielä ei ole tiedossa miten vankilatuomio vaikuttaa elokuvan aikatauluun.

Lähde: Cinema Blend
Kuva: IMDB

Tyhjiö

Tyhjiö on hilpeä viilto nykypäivän suomalaisen viihdekulttuurieliitin kantapäihin.

Lumikuningatar

Päivi Hartzell sovitti Hans Christian Andersenin sadusta tarinan, joka näkee lapsuuden liikkeenä.

If Beale Street Could Talk

Harlemin runollisessa sielunmessussa rakkaus ei suojele rakenteelliselta rasismilta.

ENSI-ILTA – LUETUIMMAT

DVD & BLU-RAY – LUETUIMMAT

KOMMENTOI


Filmgoer

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

PÄÄTOIMITTAJA
Aleksi Salonen

TOIMITUS
Kreeta Korhola, Samu Oksanen, Jussi Toivola, Markku Ylipalo

SEURAA MEITÄ

Filmgoer.fi 1999–2019
ISSN 1798-7202