UUTISET
Palaako Connery Indiana Jonesiin?
Julkaistu 20.09.2009 10:10 | Päivitetty 20.09.2009 10:10
sielua
Kirjoittanut:

Jälleen yksi mielenkiintoinen huhu liikuskelee pitkin poikin Hollywoodia. Sen mukaan itse Sir Sean Connery, 79, saattaisi uusia Henry Jonesin roolinsa franchisen tekeillä olevassa viidennessä osassa.

Connery, joka näytteli Indiana Jonesin isää 20-vuotta sitten ilmestyneessä kolmannessa Indy-seikkailussa, kieltäytyi vuoden 2008 neljännestä jatko-osasta. Nyt Steven Spielberg kumppaneineen yrittää vielä kerran houkutella eläkepäiviään viettävää veteraanitähteä mukaan:

“Spielberg on kehitellyt tarinaa yhdessä George Lucasin kanssa siihen suuntaan, että olisi mahdollista nähdä Sean jälleen mukana. Kaikki on mahdollista ja jos Sean todella haluaa palata, niin hänelle on tarjolla iso ruutu”, kertoo nimettömänä pysyttelevä tietolähde.

Connery ei ole vielä kommentoinut huhuja. Aiemmin tässä kuussa päätähti Harrison Ford vahvisti, että hän on käytettävissä mikäli käsikirjoitus on riittävän hyvä.

Lue myös:
Ford: Indiana Jones 5 kiinnostaa (15.09)
Indiana Jones 5 tulossa! (17.06.)

Lähde: DigitalSpy
Kuva: Paramount Pictures (Sean Connery elokuvassa Indiana Jones III, 1989)

Hytti nro 6

Kuosmasen lämmin ja vilpitön ihmisyysusko kolahtaa kroppaan ja sydämeen petollisen vaatimattomassa Cannes-junassa.

The Last Duel

Kuka uskoisi raiskattua naista keskiajan armottomassa oikeuskulttuurissa?

007 No Time to Die

Daniel Craig päättää salaisen agentin kiertopestinsä spektakulaariseen, tunteikkaaseen ja tyylikkään perinnetietoiseen pamaukseen.

ENSI-ILTA – LUETUIMMAT

DVD & BLU-RAY – LUETUIMMAT

KOMMENTOI


Filmgoer

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

PÄÄTOIMITTAJA
Aleksi Salonen

TOIMITUS
Kreeta Korhola, Samu Oksanen, Jussi Toivola, Markku Ylipalo
Filmgoer.fi 1999–2021
ISSN 1798-7202