UUTISET
"Rahakkaan Focker-sarjan kolmas on juhlakauden todellinen kalkkuna"
Julkaistu 29.12.2010 17:05 | Päivitetty 29.12.2010 17:05
sielua
Kirjoittanut:

Harvey Keitel on yksi entistä nimekkäämmän näyttelijäkaartin lisäyksiä. Kuva: © ks. <a href="http://www.imdb.com/title/tt0970866/companycredits">IMDb</a>

- Rahakkaan Focker-sarjan kolmas installaatio on juhlakauden todellinen kalkkuna. Yhä laajentunut tähtijoukko saattaa nauraa matkalla pankkiin, mutta väsynyt, sekava ja surullinen komedian irvikuva jää häpeäpilkuksi mukana olleiden urille.

- Nimestä voisi luulla, että Pienin painajainen perheessä sisältää lastenkasvattamisen komiikkaa. Valitettavasti kyse on yhä demansipoidun Greg Fockerin (Ben Stiller) ja appi-isän, entisen CIA-agentin Jack Byrnesin (Robert De Niro) taistosta perheenpään asemasta, elokuvan arvioinut Aleksi Salonen kirjoittaa.

Lue koko arvio »

Hytti nro 6

Kuosmasen lämmin ja vilpitön ihmisyysusko kolahtaa kroppaan ja sydämeen petollisen vaatimattomassa Cannes-junassa.

The Last Duel

Kuka uskoisi raiskattua naista keskiajan armottomassa oikeuskulttuurissa?

007 No Time to Die

Daniel Craig päättää salaisen agentin kiertopestinsä spektakulaariseen, tunteikkaaseen ja tyylikkään perinnetietoiseen pamaukseen.

ENSI-ILTA – LUETUIMMAT

DVD & BLU-RAY – LUETUIMMAT

KOMMENTOI


Filmgoer

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

PÄÄTOIMITTAJA
Aleksi Salonen

TOIMITUS
Kreeta Korhola, Samu Oksanen, Jussi Toivola, Markku Ylipalo
Filmgoer.fi 1999–2021
ISSN 1798-7202