UUTISET
Osta elokuvastudio: MGM on kaupan!
Julkaistu 12.11.2009 13:01 | Päivitetty 12.11.2009 13:01
sielua
Kirjoittanut:

Tässäpä tilaisuus päästä elokuvamaailman huipulle: legendaarinen elokuvastudio Metro-Goldwyn-Mayer (MGM) on asetettu alennusmyyntiin. Kaupan on joko yhtiön n. 4000:n elokuvan kokoelma, United Artist sivuhaara, logo… tai koko paketti yhdellä kertaa.

Varietyn tietojen mukaan MGM aiotaan huutokaupata lähiviikkojen aikana. Saman lähteen mukaan yhtiön jo kahdesti ostanut ja myynyt Kirk Kerkorian olisi jälleen ostoaikeissa. Tällä kertaa Kerkorian olisi kiinnostunut leijona-logosta.

Laskelmien mukaan MGM:llä on tällä hetkellä velkaa liki 4 miljardia kun taas yhtiön realistinen arvo liikkuu 1-2 miljadin dollarin tietämillä. Tämä saattaa karsia mahdollisia ostajaehdokkaita. Hollywoodin kaduilla myös kuiskutellaan, ettei MGM:n elokuvarosteri sisällä mitään sijoittamisen arvoista. Ilkeät kielet ovat leimanneet elokuvien olevan “ikäloppuja” ja siksi arvottomia.

Lue myös: Legendaarinen MGM konkurssin partaalla (28.09.)

Lähde: Variety
Kuva: Deadline

Hytti nro 6

Kuosmasen lämmin ja vilpitön ihmisyysusko kolahtaa kroppaan ja sydämeen petollisen vaatimattomassa Cannes-junassa.

The Last Duel

Kuka uskoisi raiskattua naista keskiajan armottomassa oikeuskulttuurissa?

007 No Time to Die

Daniel Craig päättää salaisen agentin kiertopestinsä spektakulaariseen, tunteikkaaseen ja tyylikkään perinnetietoiseen pamaukseen.

ENSI-ILTA – LUETUIMMAT

DVD & BLU-RAY – LUETUIMMAT

KOMMENTOI


Filmgoer

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

PÄÄTOIMITTAJA
Aleksi Salonen

TOIMITUS
Kreeta Korhola, Samu Oksanen, Jussi Toivola, Markku Ylipalo
Filmgoer.fi 1999–2021
ISSN 1798-7202