UUTISET
Oscar-voittaja loukkaantui päähän
Julkaistu 02.09.2009 18:06 | Päivitetty 02.09.2009 18:06
sielua
Kirjoittanut:

Australialainen näyttelijätär Cate Blanchett (kuvassa) loukkaantui pahasti keskiviikkona kotimaansa pääkaupungissa pidetyssä Viettelysten vaunu -näytelmässä. Oscar-voittaja Blanchett sai kesken näytelmän taistelukohtausta rekvisiittana olleesta radiosta päähänsä. Radion heittäminen kuului käsikirjoitukseen, mutta 40-vuotiasta supertähteä sillä ei missään nimessä olisi pitänyt osua.

“Toisen näyttelijän piti heittää radio ikkunasta, mutta se ilmeisesti lipesi ja osui Catea päähän”, kerrotaan yleisön joukosta.

Vertavuotava Blanchett jatkoi esitystä puolisen minuuttia, mutta poistui sitten juosten näyttämöltä. Hetkeä myöhemmin näytelmä keskeytettiin kokonaan. Yleisölle kerrottiin syyksi “tekniset vaikeudet”.

Silminnäkijöiden mukaan Blanchett sai tapaturmassa suurehkon, vertavuotavan haavan päänsä takaosaan. Tapahtumajärjestäjä, Sydney Theatre Company, julkaisi myöhemmin tiedotteen, jossa kerrottiin Blanchettin olevan kunnossa, joten tähden faneilla ei ole syytä huoleen.

Lähde: US Magazine
Kuva: FS Film (Cate Blanchett elokuvasa Paljastavat merkinnät, 2006)

Hytti nro 6

Kuosmasen lämmin ja vilpitön ihmisyysusko kolahtaa kroppaan ja sydämeen petollisen vaatimattomassa Cannes-junassa.

The Last Duel

Kuka uskoisi raiskattua naista keskiajan armottomassa oikeuskulttuurissa?

007 No Time to Die

Daniel Craig päättää salaisen agentin kiertopestinsä spektakulaariseen, tunteikkaaseen ja tyylikkään perinnetietoiseen pamaukseen.

ENSI-ILTA – LUETUIMMAT

DVD & BLU-RAY – LUETUIMMAT

KOMMENTOI


Filmgoer

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

PÄÄTOIMITTAJA
Aleksi Salonen

TOIMITUS
Kreeta Korhola, Samu Oksanen, Jussi Toivola, Markku Ylipalo
Filmgoer.fi 1999–2021
ISSN 1798-7202