UUTISET
Oscar-voittaja hankki tarjoilijalle potkut?
Julkaistu 03.11.2009 08:08 | Päivitetty 03.11.2009 12:12
sielua
Kirjoittanut:

Newportilainen tarjoilija Peter Turner syyttää kahdesti Oscarilla arvostettua näyttelijä Kevin Spaceya, 50, potkuistaan. Turner sai kertomansa mukaan vuoropäälliköltään viime kesäkuussa epäkiitollisen tehtävän: Kevin Spacey (kuvassa) tupakoi ravintolan sisätiloissa ja asiaan piti puuttua. Kehotuksen kuullessaan Spacey oli kuitenkin raivostunut silmittömästi. Turnerin mukaan Spacey lateli hänelle lukuisia “kohteliaisuuksia” päin näköä.

Kolme päivää välikohtauksen jälkeen Turner sai potkut.

Turner väittää esimiehensä sanoneen välittömästi tapahtuneen jälkeen: “Jos ravintolan omistaja saa kuulla, että suututit Kevin Spaceyn, joudun antamaan sinulle kenkää”. Turner syyttääkin nyt Spaceytä potkuistaan ja kertoo, että hän on jo menettänyt sievoiset ansiotulot.

Noloksi Spaceyn kannalta asian tekee se, että hän toimii parasta aikaa suuren amerikkalaisen lentoyhtiön mainoskasvona. Mainosten teemana on mm. hyvä palvelu.

Spacey ei ole kommentoinut asiaa.

Lähde: PopEater
Kuva: Sony Pictures Entertainment (Kevin Spacey elokuvassa 21, 2008)

Hytti nro 6

Kuosmasen lämmin ja vilpitön ihmisyysusko kolahtaa kroppaan ja sydämeen petollisen vaatimattomassa Cannes-junassa.

The Last Duel

Kuka uskoisi raiskattua naista keskiajan armottomassa oikeuskulttuurissa?

007 No Time to Die

Daniel Craig päättää salaisen agentin kiertopestinsä spektakulaariseen, tunteikkaaseen ja tyylikkään perinnetietoiseen pamaukseen.

ENSI-ILTA – LUETUIMMAT

DVD & BLU-RAY – LUETUIMMAT

KOMMENTOI


Filmgoer

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

PÄÄTOIMITTAJA
Aleksi Salonen

TOIMITUS
Kreeta Korhola, Samu Oksanen, Jussi Toivola, Markku Ylipalo
Filmgoer.fi 1999–2021
ISSN 1798-7202