UUTISET
Oliver Stone vihaa internetiä
Julkaistu 19.10.2009 12:12 | Päivitetty 19.10.2009 13:01
sielua
Kirjoittanut:

Legendaarinen elokuvaohjaaja Oliver Stone, 63, kuittasi 75000 dollaria esiintyjäpalkkiota kertoillessaan mielipiteitään internetin tulevaisuutta käsittelevässä konferenssissa viime viikolla. Järjestäjiä saattoi yllättää se fakta, että Stone tunnustautui heti kättelyssä internetin vihaajaksi.

“Alussa netti oli vihollinen, varsinainen katastrofi minunlaisilleni, joilla on klassinen koulutus elokuvantekoon”, Stone vuodatti yleisön ihmetellessä kuulemaansa.

Luennon aikana paikallaolijoille kävi varsin selväksi, että Stone inhoaa kaikkea internetiin liittyvää, mikäli ylipäätään ymmärsivät puoliakaan siitä, mitä Stone yritti räväköillä puheenvuoroillaan viestittää: “Internet on työkalu, mutta jos kaikki alkavat heilumaan työkalun kanssa ja esittelemään tuotoksiaan (netissä) niin mitä ihmettä? Meillä on sitten vain kuusi miljardia esittelijää. En ymmärrä. Miten arvostelet? Mikä on elämän tarkoitus?”

Kaikki Stonen letkautukset voi käydä poimimassa tästä videokoosteesta.

Lähde: Guanabee
Kuva: IMDB

Hytti nro 6

Kuosmasen lämmin ja vilpitön ihmisyysusko kolahtaa kroppaan ja sydämeen petollisen vaatimattomassa Cannes-junassa.

The Last Duel

Kuka uskoisi raiskattua naista keskiajan armottomassa oikeuskulttuurissa?

007 No Time to Die

Daniel Craig päättää salaisen agentin kiertopestinsä spektakulaariseen, tunteikkaaseen ja tyylikkään perinnetietoiseen pamaukseen.

ENSI-ILTA – LUETUIMMAT

DVD & BLU-RAY – LUETUIMMAT

KOMMENTOI


Filmgoer

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

PÄÄTOIMITTAJA
Aleksi Salonen

TOIMITUS
Kreeta Korhola, Samu Oksanen, Jussi Toivola, Markku Ylipalo
Filmgoer.fi 1999–2023
ISSN 1798-7202