UUTISET
Oliver Stone ohjaa Wall Streetin jatko-osaan
Julkaistu 29.04.2009 14:02 | Päivitetty 29.04.2009 20:08
sielua
Kirjoittanut:

Ohjaajalegenda Oliver Stone, 62, on varmistanut ohjaavansa pörssimaailmaan sijoittuvan Wall Streetin jatko-osan. Stone vastasi myös vuoden 1987 ykkösosan käsikirjoituksesta ja ohjauksesta. Tällä kertaa hän keskittyy ohjauksen lisäksi ainakin tuottamiseen.

Jo aiemmin on julkistettu, että alkuperäisestä kaartista myös näyttelijäveteraani Michael Douglas, 65, on mukana. Hän uusii roolinsa pörssikeinottelija Gordon Gekkona. Sen sijaan vuoden 1987 klassikossa säväyttänyt Chalie Sheen ei ole mukana, ainakaan näillä näkymin.

Sheenin roolihahmon korvaajaksi yritetään saada Hollywoodin kuumimpiin näyttelijöihin lukeutuvaa 23-vuotiasta Shia Labeoufia (Transformers, Indiana Jones IV). Labeouf (kuvassa) on kertonut harkitsevansa osaa vakavissaan.

Wall Street 2 keskittyy edelleen rahamaailman pyörteisiin. Sen juonen on kerrottu rakentuvan Douglasin esittämän hahmon ympärille, joka vankilasta vapauduttuaan lähtee uudelleen mukaan valtaisaan pörssipeliin. Allan Loeb (mm. 21) on jo vuosi sitten palkattu tarinan kirjoittajaksi.

Oikeudet omistava 20th Century Fox ei tässä vaiheessa antanut tarkempia tuotantotietoja.

Lähde: Worst Previews

Hytti nro 6

Kuosmasen lämmin ja vilpitön ihmisyysusko kolahtaa kroppaan ja sydämeen petollisen vaatimattomassa Cannes-junassa.

The Last Duel

Kuka uskoisi raiskattua naista keskiajan armottomassa oikeuskulttuurissa?

007 No Time to Die

Daniel Craig päättää salaisen agentin kiertopestinsä spektakulaariseen, tunteikkaaseen ja tyylikkään perinnetietoiseen pamaukseen.

ENSI-ILTA – LUETUIMMAT

DVD & BLU-RAY – LUETUIMMAT

KOMMENTOI


Filmgoer

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

PÄÄTOIMITTAJA
Aleksi Salonen

TOIMITUS
Kreeta Korhola, Samu Oksanen, Jussi Toivola, Markku Ylipalo
Filmgoer.fi 1999–2022
ISSN 1798-7202