UUTISET
O.J. Simpson vakuuttaa syyttömyyttään
Julkaistu 27.05.2009 11:11 | Päivitetty 27.05.2009 11:11
sielua
Kirjoittanut:

Vähintään 15 vuodeksi häkkiin aseellisesta ryöstöstä tuomittu ex-pelaaja ja ex-näytelijä O.J. Simpson, jonka muistamme Mies ja Alaston ase elokuvista (kuva) vakuuttaa edelleen syyttömyttään. Simpsonin mukaan koko tuomioon johtanut tilanne oli lähinnä iso väärinkäsitys, mutta ei siinä kaikki: mies syyttää nyt tuomioistuinta rasistiseksi ja että oikeuskäsittelyssä tapahtui myös muita virheitä.

Simpson jätti kirjallisen valituksensa Nevadan korkeimmalle oikeudelle tiistaina.

Syyskuun 2007 tapahtumista napsahtanut ryöstötuomio ei ollut Simpsonille ensimmäinen vakava rike: aiemmin supersuosittu näyttelijä sai siviilioikeudelta myös tuomion ex-vaimonsa ja tämän miesystävän murhasta, joka tapahtui vuonna 1994. Siviilioikeuden tuomio koski vain korvausvelvoitetta, sillä aiemmassa oikeudenkäynnisä Simpson oli ehditty julistamaan syyttömäksi. Simpsonin ura näyttelijänä oli kuitenkin pilalla.

Lähteet: TMZ ja Wikipedia
Kuva: Paramount Pictures

Hytti nro 6

Kuosmasen lämmin ja vilpitön ihmisyysusko kolahtaa kroppaan ja sydämeen petollisen vaatimattomassa Cannes-junassa.

The Last Duel

Kuka uskoisi raiskattua naista keskiajan armottomassa oikeuskulttuurissa?

007 No Time to Die

Daniel Craig päättää salaisen agentin kiertopestinsä spektakulaariseen, tunteikkaaseen ja tyylikkään perinnetietoiseen pamaukseen.

ENSI-ILTA – LUETUIMMAT

DVD & BLU-RAY – LUETUIMMAT

KOMMENTOI


Filmgoer

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

PÄÄTOIMITTAJA
Aleksi Salonen

TOIMITUS
Kreeta Korhola, Samu Oksanen, Jussi Toivola, Markku Ylipalo
Filmgoer.fi 1999–2021
ISSN 1798-7202