UUTISET
Nippu tuoreita remake-uutisia
Julkaistu 27.10.2009 18:06 | Päivitetty 27.10.2009 18:06
sielua
Kirjoittanut:

Hollywoodin liukuhihna ei osoita hidastumisen merkkejä, sillä jälleen on uutiskynnyksen yli hiipinyt nippu remake-uutisia.

Coen veljeksillä on parasta aikaa esituotannossa uusintaversio vanhasta John Wayne-länkkäristä nimeltään Kova kuin kivi (1969). Tämä jo jokin aika sitten uutisoitu projekti on nyt saamassa kaksi kivenkovaa tähteä kun Matt Damon ja Josh Brolin ovat jo lähes varmojen tietojen mukaan liittymässä katraaseen pääosaa näyttelevän Jeff Bridgesin seuraksi. Roolijako menisi viihdelehti Varietyn tietojen mukaan siten, että Bridges esittäisi lainvalvoja Rooster Cogburnia (aiemmin Wayne) ja hän saisi avukseen Damonin. Yhdessä kaksikko jahtaisi Brolinin esittämää tappajaa.

Variety tietää myös kertoa, että pliisun Ostarikytän (2009) ohjannut Steve Carr olisi valittu vuoden 1986 sci-fikomedian Robotti rakastuu remake-käskyttäjäksi.

Telegraph puolestaan uutisoi, että näyttelijätär Keira Knightley (kuvassa) olisi jo valittu vuoden 1964 klassikkomusikaali My Fair Ladyn remake-pääosaan. Syitä uusintafilmatisoinnille voi vain miettiä, sillä aikanaan kahdeksan Oscaria voittaneesta originaalista on jo tuskaisen vaikea pistää paremmaksi.

Lähde: Nuke the Fridge
Kuva: IMDB

Hytti nro 6

Kuosmasen lämmin ja vilpitön ihmisyysusko kolahtaa kroppaan ja sydämeen petollisen vaatimattomassa Cannes-junassa.

The Last Duel

Kuka uskoisi raiskattua naista keskiajan armottomassa oikeuskulttuurissa?

007 No Time to Die

Daniel Craig päättää salaisen agentin kiertopestinsä spektakulaariseen, tunteikkaaseen ja tyylikkään perinnetietoiseen pamaukseen.

ENSI-ILTA – LUETUIMMAT

DVD & BLU-RAY – LUETUIMMAT

KOMMENTOI


Filmgoer

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

PÄÄTOIMITTAJA
Aleksi Salonen

TOIMITUS
Kreeta Korhola, Samu Oksanen, Jussi Toivola, Markku Ylipalo
Filmgoer.fi 1999–2021
ISSN 1798-7202