UUTISET
Cagen uusimman kuvauksissa onnettomuus
Julkaistu 04.05.2009 19:07 | Päivitetty 04.05.2009 19:07
sielua
Kirjoittanut:

Megatähti Nicolas Cagen (kuvassa) uusimman elokuvan The Sorcerer’s Apprentice kuvaukset saivat nolon päätöksen maanantaina aamuyöstä New Yorkin Times Squarella. Pieleen mennyt auto-stunt johti kahden sivullisen pahaan loukkaantumiseen.

Silminnäkijöiden mukaan kuvauksissa käytetty musta Ferrari suistui märällä kadulla päin ravintolan seinää osuen samalla jalankulkijaan. Kolarissa kaatui myös valopylväs, joka osui toiseen huono-onniseen sivulliseen. Tietojen mukaan loukkaantuneiden vammat ovat vakavia, mutta eivät hengenvaarallisia.

Onnettomuus oli pahinta mahdollista mainosta Disneyn tuottamalle ja Jon Turteltaubin ohjaamalle fantasiaseikkailulle. Silminnäkijöiden kuvaamat videot levisivät välittömästi mm. YouTuben sivuille.

Vielä ei ole tietoa oliko Cage itse paikalla kuvauksissa. Tuotantoyhtiöt eivät myöskään ole kommentoineet onnettomuutta.

The Sorcerer’s Apprentice perustuu löyhästi Disneyn suosittuun Fantasia animaatioon ja Johann Wolfgang Goethen ikivanhaan runoon. Cage esittää elokuvassa velhoa, joka saapuu Manhattanille etsimään itselleen oppipoikaa. Seikkailun ensi-illaksi on kaavailtu ensi vuoden heinäkuuta.

Linkki 1: New York Postin raportti tapahtumapaikalta (kuva + video) (Huom! Video saattaa järkyttää herkimpiä katsojia)

Linkki 2: Ranskalaisturistien kuvaama video tapahtumapaikalta.

Lähteet: E!Online ja New York Post

Hytti nro 6

Kuosmasen lämmin ja vilpitön ihmisyysusko kolahtaa kroppaan ja sydämeen petollisen vaatimattomassa Cannes-junassa.

The Last Duel

Kuka uskoisi raiskattua naista keskiajan armottomassa oikeuskulttuurissa?

007 No Time to Die

Daniel Craig päättää salaisen agentin kiertopestinsä spektakulaariseen, tunteikkaaseen ja tyylikkään perinnetietoiseen pamaukseen.

ENSI-ILTA – LUETUIMMAT

DVD & BLU-RAY – LUETUIMMAT

KOMMENTOI


Filmgoer

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

PÄÄTOIMITTAJA
Aleksi Salonen

TOIMITUS
Kreeta Korhola, Samu Oksanen, Jussi Toivola, Markku Ylipalo
Filmgoer.fi 1999–2021
ISSN 1798-7202