UUTISET
Natalie Portman soturiprinsessaksi Universal Picturesin komediaan
Julkaistu 01.06.2009 16:04 | Päivitetty 01.06.2009 16:04
sielua
Kirjoittanut:

Natalie Portman (V for Vendetta, 2005, The Other Boleyn Girl, 2008) tekee hyppäyksen komedian pariin. Näyttelijätär on kiinnitetty Universal Picturesin komediaan Your Highness Danny McBriden (Tropic Thunder, 2008) ja James Francon (Spider-Man, 2002, Milk, 2008) rinnalle. Tulevassa komediassa McBride ja Franco esittävät veljeksiä ja Portman soturiprinsessaa, johon McBriden tulkitsema laiska prinssihahmo rakastuu.

McBride ja Franco työskentelevät yhdessä jo toistamiseen lyhyen ajan sisällä, sillä molemmat miehet nähtiin maaliskuussa Suomessa ilmestyneessä Pineapple Express – Pilvinen pakomatka -elokuvassa (2008). Ohjaajakin on samaisesta produktiosta tuttu David Gordon Green.

McBride on vastuussa myös elokuvan käsikirjoituksesta yhdessä Ben Bestin kanssa (The Foot Fist Way, 2006). Your Highness -elokuvan tuotannon on määrä käynnistyä heinäkuun aikana Irlannissa.

Lähde ja kuva: Variety

Hytti nro 6

Kuosmasen lämmin ja vilpitön ihmisyysusko kolahtaa kroppaan ja sydämeen petollisen vaatimattomassa Cannes-junassa.

The Last Duel

Kuka uskoisi raiskattua naista keskiajan armottomassa oikeuskulttuurissa?

007 No Time to Die

Daniel Craig päättää salaisen agentin kiertopestinsä spektakulaariseen, tunteikkaaseen ja tyylikkään perinnetietoiseen pamaukseen.

ENSI-ILTA – LUETUIMMAT

DVD & BLU-RAY – LUETUIMMAT

KOMMENTOI


Filmgoer

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

PÄÄTOIMITTAJA
Aleksi Salonen

TOIMITUS
Kreeta Korhola, Samu Oksanen, Jussi Toivola, Markku Ylipalo
Filmgoer.fi 1999–2021
ISSN 1798-7202