UUTISET
NASA: 2012 aiheiset kysymykset työllistävät
Julkaistu 16.11.2009 15:03 | Päivitetty 16.11.2009 15:03
sielua
Kirjoittanut:

Yhdysvaltain ilmailu- ja avaruushallinto, NASA, on käärmeissään ohjaaja Roland Emmerichin elokuvalle 2012, joka perustuu antiikin mayojen ennustukselle 21.12.2012 maapalloamme koittavasta täystuhosta: Avaruusmiehet kertovat, että lippuluukuilla supersuosittu elokuva on saanut heidän puhelimensa tulikuumiksi kun huolestuneet kansalaiset hakevat vastauksia polttavaan kysymykseen: tuhoutuuko se maapallo vai ei?

“Ei hätää!”, huudetaan NASA:n toimistolta. Kyseessä on NASA:n mukaan, yllätys yllätys, vain puhdas harhauskomus, jolla ei ole mitään tieteellistä pohjaa. Sen verran yhteydenottoja NASA:an kuitenkin tulee, että virasto oli pakotettu perustamaan asiaa käsittelevän weppisivun, jossa asiantuntijat tyrmäävät teorian mennen tullen. NASA:n mukaan sivu on antanut työrauhaa ja helpottanut ihmisten paniikkia.

Pääset sivustolle tästä linkistä.

Lähde: WENN
Kuva: Walt Disney Studios Motion Pictures Finland (2012, 2009)

Hytti nro 6

Kuosmasen lämmin ja vilpitön ihmisyysusko kolahtaa kroppaan ja sydämeen petollisen vaatimattomassa Cannes-junassa.

The Last Duel

Kuka uskoisi raiskattua naista keskiajan armottomassa oikeuskulttuurissa?

007 No Time to Die

Daniel Craig päättää salaisen agentin kiertopestinsä spektakulaariseen, tunteikkaaseen ja tyylikkään perinnetietoiseen pamaukseen.

ENSI-ILTA – LUETUIMMAT

DVD & BLU-RAY – LUETUIMMAT

KOMMENTOI


Filmgoer

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

PÄÄTOIMITTAJA
Aleksi Salonen

TOIMITUS
Kreeta Korhola, Samu Oksanen, Jussi Toivola, Markku Ylipalo
Filmgoer.fi 1999–2021
ISSN 1798-7202