UUTISET
Näyttelijän kuolinuutisen tekaissut pyysi anteeksi
Julkaistu 14.10.2009 11:11 | Päivitetty 14.10.2009 11:11
sielua
Kirjoittanut:

“Rakastettu näyttelijä Zach Braff on löydetty kuolleena kotoaan” -uutinen levisi alkuviikosta internetissä. Uutinen päätyi jopa arvostetun CNN:n jakeluun. Tv-sarja Tuho-osastosta ja useista elokuvista tuttu Braff saikin pitää kiirettä kumotakseen uutisen heti tuoreeltaan.

“Olen elossa! Haluan vain sanoa sille umpitollolle joka tämän uutisen levitti, että sait ainakin äitini huolesta sekaisin!”, Braff (kuvassa) raivosi Facebookiin jättämässään videoviestissä.

Uutisoijaksi paljastui myöhemmin new jerseyläinen Chris Laganella, joka välittömästi pyysi tekoaan anteeksi: “Anteeksi Zach jos sain sinut sekaisin. Kiitos myös jos et ottanut asiaa turhan vakavasti, sillä en ainakaan vielä ole saanut haastetta käräjille. Haluan myöskin pyytää anteeksi äitisi järkyttämistä.”, Laganella kirjoittaa internet sivuillaan.

Viime aikoina julkiseen jakeluun on päätynyt lukuisia vääriä uutisia Hollywood-tähtien kuolemista. Ainakin Tom Cruise, Jeff Goldblum ja Tom Hanks ovat joutuneet pilojen uhreiksi. Myös isoille sivustoille on sattunut kömmähdyksiä: Kesällä arvostettu IMDB väitti näyttelijätär Kathy Batesin kuolleen. Tuolloin FilmGoer huomasi virheen ensimmäisten joukossa ja asia korjattiin. Moviefone on myös koostanut vääristä kuolinuutisista hauskan artikkelin, jota voi katsastaa tällä sivulla.

Lue myös:
IMDB listasi Kathy Batesin kuolleeksi! Tietokantavirhe? (02.07.)
George Clooney ei ole kuollut. Natalie Portmankin yhä elossa (30.06.)
Typerä internet-huhu oli täysi ankka: Jeff Goldblum EI ole kuollut (27.06.)

Lähde: PopEater
Kuva: FS Film (Zach Braff elokuvassa The Ex, 2006)

Hytti nro 6

Kuosmasen lämmin ja vilpitön ihmisyysusko kolahtaa kroppaan ja sydämeen petollisen vaatimattomassa Cannes-junassa.

The Last Duel

Kuka uskoisi raiskattua naista keskiajan armottomassa oikeuskulttuurissa?

007 No Time to Die

Daniel Craig päättää salaisen agentin kiertopestinsä spektakulaariseen, tunteikkaaseen ja tyylikkään perinnetietoiseen pamaukseen.

ENSI-ILTA – LUETUIMMAT

DVD & BLU-RAY – LUETUIMMAT

KOMMENTOI


Filmgoer

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

PÄÄTOIMITTAJA
Aleksi Salonen

TOIMITUS
Kreeta Korhola, Samu Oksanen, Jussi Toivola, Markku Ylipalo
Filmgoer.fi 1999–2021
ISSN 1798-7202