UUTISET
Näyttelijä Sacha Baron Cohen haastettu oikeuteen
Julkaistu 05.06.2009 13:01 | Päivitetty 06.06.2009 12:12
sielua
Kirjoittanut:

Näyttelijä Sacha Baron Cohen on haastettu oikeuteen hänen uuden Brüno-elokuvansa takia. Tapaus sattui toukokuussa 2007 Brüno-elokuvan kuvauksissa Kaliforniassa. Sacha Baron Cohenin esittämä päähenkilö Brüno, itävältalainen muotitoimittaja, oli pyydetty hyväntekeväisyyteen rahoja keräävään Desert Valley Charities’ -bingotapahtumaan.

Kun Brüno alkoi ladella törkeyksiä ikäihmisten edessä, bingoemäntä Richelle Olson yritti ottaa mikrofonin Sacha Baron Cohenilta. Olsonin kertoman mukaan näyttelijä työnsi hänet sivuun ja tämän jälkeen kameramiehet kävivät hänen kimppuunsa. Nainen pakeni lavalta ja pyörtyi takahuoneessa. Samalla hän löi päänsä, mikä aiheutti aivoverenvuodon.

Nykyisin Olson joutuu käyttämään liikkumiseen pyörätuolia. Hän vaatiikin nyt oikeusteitse korvauksia Sacha Baron Cohenilta ja NBC Universal -elokuvastudiolta yli 25 000 dollarin edestä. Vielä ei tiedetä sisältyykö kyseinen välikohtaus heinäkuussa ensi-iltansa saavaan Brüno-elokuvaan. Sacha Baron Cohenin edellinen elokuva, Borat, johti useisiin oikeusjuttuihin Yhdysvalloissa, koska monet elokuvassa näkyneet ihmiset kokivat tulleensa huijatuiksi tai häväistyiksi.

Lue myös: Universalin mukaan syytökset ovat perättömiä.

Lähde ja kuva: Variety

Kultainen hansikas

Historia häilyy saastaista sarjamurhaajasaagaa vastenmielisempänä painajaisten Reeperbahnilla.

Lumikuningatar

Päivi Hartzell sovitti Hans Christian Andersenin sadusta tarinan, joka näkee lapsuuden liikkeenä.

If Beale Street Could Talk

Harlemin runollisessa sielunmessussa rakkaus ei suojele rakenteelliselta rasismilta.

ENSI-ILTA – LUETUIMMAT

DVD & BLU-RAY – LUETUIMMAT

KOMMENTOI


Filmgoer

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

PÄÄTOIMITTAJA
Aleksi Salonen

TOIMITUS
Kreeta Korhola, Samu Oksanen, Jussi Toivola, Markku Ylipalo

SEURAA MEITÄ

Filmgoer.fi 1999–2020
ISSN 1798-7202