UUTISET
Näyttelijä lipsautteli Inglourious Basterdsista
Julkaistu 24.04.2009 18:06 | Päivitetty 24.04.2009 18:06
sielua
Kirjoittanut:

Suhteellisen tarkkaan vaalittu Quentin Tarantinon uusin sotaleffa Inglourious Basterds koki pienoisen kolauksen kun pääosanäyttelijöihin kuuluva Eli Roth lipsautteli elokuvasta varsin avokätisesti Music Televisionin haastattelussa.

“Roolihahmoni on mieletön baseball fani. Niinpä hän lähtee sota-aikana jahtaamaan natseja maila kädessään ja pieksee heitä sillä kuoliaaksi” Roth kertoili.

Tarantinon hyvänä ystävänä tunnettu Roth on itsekin juutalainen ja hyvin innoissaan tulevasta toisen maailmansodan pyörteisiin sijoittuvasta, kieli poskella tehdystä sotaelokuvasta.

Lue haastattelu kokonaan ja katso sivuilta löytyvä leffatraileri!

Inglourious Basterds on yksi Cannesin filmifestivaalien kisaajista. Maailman ensi-ilta sijoittuu siis Cannesiin toukokuussa, mutta tavisten pitää odotella Tarantinon kohuelokuvaa elokuun loppuun asti. Suomessa valitettavasti vielä sitäkin pidempään, aina lokakuun 2. päivään asti.

Lähde: Music Television

Hytti nro 6

Kuosmasen lämmin ja vilpitön ihmisyysusko kolahtaa kroppaan ja sydämeen petollisen vaatimattomassa Cannes-junassa.

The Last Duel

Kuka uskoisi raiskattua naista keskiajan armottomassa oikeuskulttuurissa?

007 No Time to Die

Daniel Craig päättää salaisen agentin kiertopestinsä spektakulaariseen, tunteikkaaseen ja tyylikkään perinnetietoiseen pamaukseen.

ENSI-ILTA – LUETUIMMAT

DVD & BLU-RAY – LUETUIMMAT

KOMMENTOI


Filmgoer

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

PÄÄTOIMITTAJA
Aleksi Salonen

TOIMITUS
Kreeta Korhola, Samu Oksanen, Jussi Toivola, Markku Ylipalo
Filmgoer.fi 1999–2021
ISSN 1798-7202