UUTISET
Mutanttikilpikonnat tulevat taas
Julkaistu 23.04.2009 11:11 | Päivitetty 23.04.2009 12:12
sielua
Kirjoittanut:

Vuonna 1990 elettiin Teini-ikäisten mutanttininjakilpikonnien kulta-aikaa. Tuolloin julkaistiin mm. kokopitkä elokuva, ihkaoikeilla näyttelijöillä ryyditettynä. Samaan aikaan televisio pyöritti animoitua sarjaa ja lapsoset olivat onnessaan.

Vuosien mittaan meno on hieman rauhoittunut, mutta Teenage Mutant Ninja Turtles elää ja voi hyvin, etenkin Yhdysvalloissa. Näin tuumaavat myös elokuvatuottajat ja mikäli suunnitelmat pitävät kutinsa, nähdään kilpparit jälleen valkokankaalla vuonna 2011.

Teinikonnien oikeudet omistava Mirage Group kaavailee tulevan kokopitkän sijoittuvan aikaan ennen mutanttininjojen yhdistymistä, eli näemme miten Michaelangelo, Donatello, Leonardo ja Rafael päätyivät rikollisten jahtaajiksi.

Kevin Eastmanin ja Peter Lairdin 25 vuotta sitten luomiin sarjakuvahahmoihin perustuvaan elokuvaan ei ole vielä kiinnitetty ohjaajaa tai näyttelijöitä.

Lähde: Variety

Hytti nro 6

Kuosmasen lämmin ja vilpitön ihmisyysusko kolahtaa kroppaan ja sydämeen petollisen vaatimattomassa Cannes-junassa.

The Last Duel

Kuka uskoisi raiskattua naista keskiajan armottomassa oikeuskulttuurissa?

007 No Time to Die

Daniel Craig päättää salaisen agentin kiertopestinsä spektakulaariseen, tunteikkaaseen ja tyylikkään perinnetietoiseen pamaukseen.

ENSI-ILTA – LUETUIMMAT

DVD & BLU-RAY – LUETUIMMAT

KOMMENTOI


Filmgoer

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

PÄÄTOIMITTAJA
Aleksi Salonen

TOIMITUS
Kreeta Korhola, Samu Oksanen, Jussi Toivola, Markku Ylipalo
Filmgoer.fi 1999–2021
ISSN 1798-7202