UUTISET
Mutanttikilpikonnat tulevat taas
Julkaistu 23.04.2009 11:11 | Päivitetty 23.04.2009 12:12
sielua
Kirjoittanut:

Vuonna 1990 elettiin Teini-ikäisten mutanttininjakilpikonnien kulta-aikaa. Tuolloin julkaistiin mm. kokopitkä elokuva, ihkaoikeilla näyttelijöillä ryyditettynä. Samaan aikaan televisio pyöritti animoitua sarjaa ja lapsoset olivat onnessaan.

Vuosien mittaan meno on hieman rauhoittunut, mutta Teenage Mutant Ninja Turtles elää ja voi hyvin, etenkin Yhdysvalloissa. Näin tuumaavat myös elokuvatuottajat ja mikäli suunnitelmat pitävät kutinsa, nähdään kilpparit jälleen valkokankaalla vuonna 2011.

Teinikonnien oikeudet omistava Mirage Group kaavailee tulevan kokopitkän sijoittuvan aikaan ennen mutanttininjojen yhdistymistä, eli näemme miten Michaelangelo, Donatello, Leonardo ja Rafael päätyivät rikollisten jahtaajiksi.

Kevin Eastmanin ja Peter Lairdin 25 vuotta sitten luomiin sarjakuvahahmoihin perustuvaan elokuvaan ei ole vielä kiinnitetty ohjaajaa tai näyttelijöitä.

Lähde: Variety

Tyhjiö

Tyhjiö on hilpeä viilto nykypäivän suomalaisen viihdekulttuurieliitin kantapäihin.

Lumikuningatar

Päivi Hartzell sovitti Hans Christian Andersenin sadusta tarinan, joka näkee lapsuuden liikkeenä.

If Beale Street Could Talk

Harlemin runollisessa sielunmessussa rakkaus ei suojele rakenteelliselta rasismilta.

ENSI-ILTA – LUETUIMMAT

DVD & BLU-RAY – LUETUIMMAT

KOMMENTOI


Filmgoer

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

PÄÄTOIMITTAJA
Aleksi Salonen

TOIMITUS
Kreeta Korhola, Samu Oksanen, Jussi Toivola, Markku Ylipalo

SEURAA MEITÄ

Filmgoer.fi 1999–2019
ISSN 1798-7202