UUTISET
Missä ovat alkuperäiset Terminaattorit?
Julkaistu 24.05.2009 11:11 | Päivitetty 24.05.2009 12:12
sielua
Kirjoittanut:

Pikapuoliin valkokankaille ryskäävä Terminator – Pelastus (ensi-ilta 3.6.) on kesän odotetuin ensi-ilta. Vaan vieläkö muistat ykkösosan vuodelta 1984? Oletko miettinyt mitä tänä päivänä kuuluu tässä legendaarisessa toimintajännärissä näytelleille?

Moviefone otti selvää. Hauskan kuvakollaasin kera opimme ainakin, että James Cameron heilasteli pääosaesittäjä Linda Hamiltonia, joka puolestaan on kärsinyt vakavasta masentuneisuudesta.

Kaikkihan myös tietävät, että itse tuhoaja, Arnold Schwarzenegger, lähti sittemmin mukaan politiikkaan ja häntä pitääkin nykyisellään kutsua herra kuvernööriksi. Sen sijaan moni ei varmaankaan tiedä mitä Terminatorin kuvauksiin liittyvää menopeliä Ison-Arskan ei missään nimessä pitäisi siviilissä kuljettaa…

Tulevaisuudesta saapunutta suojelijaa esittänyt Michael Biehn (kuvassa) eteni urallaan räiskintäroolista toiseen. Valtaisaan suosioon mies ei koskaan noussut, mutta näyttelee yhä tänäkin päivänä.

Moviefonen artikkelissä kurkistamme myös mitä kuuluu epäonnisena etsivänä nähdylle Lance Henriksenille, jengipomoa näyttelleelle Bill Paxtonille ja psykologin roolissa ärsyttäneelle Earl Boenille.

Tälläisenään artikkeli olisi hyvin kesy, joten Moviefone selvitti samalla rahalla mitä kuuluu jatko-osien tähdille (T2-T3). Lukemista riittää siis hyväksi aikaa.

Linkki: Terminator-tähdet: Mitä heille kuuluu nyt?

Lähde: Moviefone

Tyhjiö

Tyhjiö on hilpeä viilto nykypäivän suomalaisen viihdekulttuurieliitin kantapäihin.

Lumikuningatar

Päivi Hartzell sovitti Hans Christian Andersenin sadusta tarinan, joka näkee lapsuuden liikkeenä.

If Beale Street Could Talk

Harlemin runollisessa sielunmessussa rakkaus ei suojele rakenteelliselta rasismilta.

ENSI-ILTA – LUETUIMMAT

DVD & BLU-RAY – LUETUIMMAT

KOMMENTOI


Filmgoer

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

PÄÄTOIMITTAJA
Aleksi Salonen

TOIMITUS
Kreeta Korhola, Samu Oksanen, Jussi Toivola, Markku Ylipalo

SEURAA MEITÄ

Filmgoer.fi 1999–2019
ISSN 1798-7202