UUTISET
Mikään ei ole pyhää: Cliffhanger uusiksi!
Julkaistu 14.05.2009 16:04 | Päivitetty 14.05.2009 16:04
sielua
Kirjoittanut:

Suomalaisten suosikkipojan Renny Harlinin vuonna 1993 ohjaama toimintaelokuva Cliffhanger – Kuilun partaalla tehdään Varietyn saamien tietojen mukaan uudelleen. Alkuperäisessä versiossa pääosan sooloili Sylvester Stallone (kuvassa).

Nyt julkistettu remake tarkoittaa vain kahta asiaa: joko Rennyn yli 15 vuotta vanha versio oli niin sykähdyttävä, tai sitten Hollywoodissa todellakin ideat ovat täysin loppuneet.

Uusintafilmatisoinnin taustalla on ranskalaisomisteinen Studio Canal, joka yhdistää voimansa tuottajaguru Neal H. Moritzin (mm. Fast & Furious) kanssa. Muita tietoja, esim. pääosan esittäjää, ei vielä tässä vaiheessa julkistettu.

“Tuunaamme Cliffhangerin samaan malliin kuin hetki sitten uudistettiin Star Trek” röyhistelee tuottaja Moritz. Ja mikäs miehen röyhistellessä, sillä Studio Canalin kanssa on hyvä tehdä yhteistyötä, ainakin jos asiaa mitataan talousluvuilla. Viime vuoden tulos näytti ranskalaisille 400:aa miljoonaa euroa. Se antaa Studio Canalille riittävästi pelimerkkejä nykyisen taantumankin aikana.

Lähde: Variety

Bombshell - hiljaisuuden rikkojat

Theron, Kidman ja Robbie sytyttävät MeToo-tulilangan dokudraamassa Fox Newsin ahdisteluskandaalista.

Koirat eivät käytä housuja

Kosonen ja Strang vakuuttavat täysillä viiden tähden tummassa BDSM-romanssissa surusta ja suloisesta kivusta.

Jojo Rabbit

Optimistisen ihmisyyden natsisatiiri humoristisen hirveästä sankaripalvonnasta nauraa johtajaveitikan valheiden läpi.

ENSI-ILTA – LUETUIMMAT

DVD & BLU-RAY – LUETUIMMAT

KOMMENTOI


Filmgoer

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

PÄÄTOIMITTAJA
Aleksi Salonen

TOIMITUS
Kreeta Korhola, Samu Oksanen, Jussi Toivola, Markku Ylipalo

SEURAA MEITÄ

Filmgoer.fi 1999–2020
ISSN 1798-7202