UUTISET
Michael Moore hutkii jälleen
Julkaistu 22.05.2009 10:10 | Päivitetty 22.05.2009 11:11
sielua
Kirjoittanut:

Monien rakastama, ja taatusti yhtä monen verisesti vihaama dokumentaristi Michael Moore (kuvassa) on viimeistelemässä uutta työtään. Tällä kertaa liipasimen alle joutuu Yhdysvaltojen bisnesmaailma ja sen ympärillä pyörivä rahaliikenne. Uutta dokumenttia ei ole vielä nimetty.

Dokumentin julkaisevat Overture Films ja Paramount Vantage ovat päättäneet Mooren dokumentin ensi-iltapäiväksi 2.10. ja muistuttavat, ettei kyseinen päivämäärä ole suinkaan sattumaa. Silloin tulee kuluneeksi vuosi ja yksi päivä siitä kun USA:n senaatti siunasi valtavan 700:n miljardin Wall Street-tukipaketin. Moore on nimittänyt senaatin päätöstä “Yhdysvaltojen historian suurimmaksi ryöstöksi”.

Michael Moore muistetaan etenkin dokumentistaan Fahrenheit 9/11, joka tarkasteli ja piikitteli Yhdysvaltojen edellisen presidentin, George W. Bushin, toimia ns. 9/11 terroristihyökkäyksien aikana. Hollywoodin asiantuntijoiden mukaan uusikin dokumentti “saattaa” sivaltaa Bushia kerran jos toisenkin.

Lähde: Variety

Tyhjiö

Tyhjiö on hilpeä viilto nykypäivän suomalaisen viihdekulttuurieliitin kantapäihin.

Lumikuningatar

Päivi Hartzell sovitti Hans Christian Andersenin sadusta tarinan, joka näkee lapsuuden liikkeenä.

If Beale Street Could Talk

Harlemin runollisessa sielunmessussa rakkaus ei suojele rakenteelliselta rasismilta.

ENSI-ILTA – LUETUIMMAT

DVD & BLU-RAY – LUETUIMMAT

KOMMENTOI


Filmgoer

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

PÄÄTOIMITTAJA
Aleksi Salonen

TOIMITUS
Kreeta Korhola, Samu Oksanen, Jussi Toivola, Markku Ylipalo

SEURAA MEITÄ

Filmgoer.fi 1999–2019
ISSN 1798-7202