UUTISET
Michael Douglasin pojalle elinkautinen?
Julkaistu 10.08.2009 14:02 | Päivitetty 10.08.2009 19:07
sielua
Kirjoittanut:

Näyttelijänä itsekin takavuosina kunnostautunut Cameron Douglas, 30, jäi heinäkuun lopulla nalkkiin huumeratsiassa. Huumausainerikoksia tutkivan DEA:n mukaan Cameronilla (kuvassa oikealla) oli hallussaan vaarallisiksi huumeiksi luokiteltavia aineita. Uutta on se, että DEA:n mukaan huumeet oli tarkoitettu myyntiin. DEA oli ollut Cameronin kintereillä jo pidempään, sillä todisteita on kertynyt ainakin vuodesta 2006 lähtien.

Tämä puolestaan on erittäin huono uutinen Cameronin kannalta. Asiantuntijoiden mukaan lain kanssa aiemminkin vaikeuksissa ollutta nuorta miestä odottaa nyt vähintään kymmenen vuoden tuomio, mutta maksimissaan jopa elinkautinen!

Cameron Douglas on suositun näyttelijän, Michael Douglasin poika. Veteraaninäyttelijä Kirk Douglas on Cameronin isoisä. Kuvassa iloinen “perhepotretti” vuodelta 2003, jolloin kolmikko esiintyi yhteisessä elokuvassa Onnellinen perhe – It Runs in the Family.

Michael tai Kirk eivät ole antaneet tapauksesta kommentteja.

Lue myös: Michael Douglasin poika jälleen poseen (04.08)

Lähde: Moviefone
Kuva: Metro-Goldwyn-Mayer (It Runs in the Family, 2003)

Hytti nro 6

Kuosmasen lämmin ja vilpitön ihmisyysusko kolahtaa kroppaan ja sydämeen petollisen vaatimattomassa Cannes-junassa.

The Last Duel

Kuka uskoisi raiskattua naista keskiajan armottomassa oikeuskulttuurissa?

007 No Time to Die

Daniel Craig päättää salaisen agentin kiertopestinsä spektakulaariseen, tunteikkaaseen ja tyylikkään perinnetietoiseen pamaukseen.

ENSI-ILTA – LUETUIMMAT

DVD & BLU-RAY – LUETUIMMAT

KOMMENTOI


Filmgoer

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

PÄÄTOIMITTAJA
Aleksi Salonen

TOIMITUS
Kreeta Korhola, Samu Oksanen, Jussi Toivola, Markku Ylipalo
Filmgoer.fi 1999–2022
ISSN 1798-7202