UUTISET
Michael Douglasin poika jälleen poseen
Julkaistu 04.08.2009 19:07 | Päivitetty 10.08.2009 15:03
sielua
Kirjoittanut:

Suositun näyttelijä Michael Douglasin poika Cameron, 30, on jälleen joutunut poliisin talteen. Syy on sama kuin ennenkin: huumeet. Tällä kertaa Cameronin hallusta löytyi 18 000 dollarin arvosta ns. seksihuumetta, eli crystal methiä.

Cameron Douglas oli viimeksi virkavallan hoteissa vuonna 2007 kun häntä kuljettaneesta ajoneuvosta löytyi nestemäistä kokaiinia. Tämän vuoden helmikuussa Cameron sai häädön vuokra-asunnostaan. Vuokraisäntä kertoi myöhemmin medialle, että “asunnossa oli varmastikin paljon huumetouhuja”.

Cameron Douglas on Michael Douglasin (kuvassa) ja hänen ensimmäisen vaimonsa Diandra Lukerin yhteinen lapsi. Cameronkin on näytellyt muutamissa elokuvissa, mm. vuonna 2003 julkaistussa Onnellinen perhe (It Runs in the Family) -draamassa, jossa nähtiin myös Cameronin isä Michael ja isoisä Kirk Douglas.

Lähde: Daily Mail
Kuva: FS Film (Michael Douglas elokuvassa Pelimiehen painajainen, 2009)

Hytti nro 6

Kuosmasen lämmin ja vilpitön ihmisyysusko kolahtaa kroppaan ja sydämeen petollisen vaatimattomassa Cannes-junassa.

The Last Duel

Kuka uskoisi raiskattua naista keskiajan armottomassa oikeuskulttuurissa?

007 No Time to Die

Daniel Craig päättää salaisen agentin kiertopestinsä spektakulaariseen, tunteikkaaseen ja tyylikkään perinnetietoiseen pamaukseen.

ENSI-ILTA – LUETUIMMAT

DVD & BLU-RAY – LUETUIMMAT

KOMMENTOI


Filmgoer

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

PÄÄTOIMITTAJA
Aleksi Salonen

TOIMITUS
Kreeta Korhola, Samu Oksanen, Jussi Toivola, Markku Ylipalo
Filmgoer.fi 1999–2021
ISSN 1798-7202