UUTISET
Merirosvoista selvinnyt kapteeni löi rahoiksi
Julkaistu 29.05.2009 11:11 | Päivitetty 29.05.2009 13:01
sielua
Kirjoittanut:

Somalian merirosvojen kynsistä huhtikuussa näyttävästi vapautettu merikapteeni Richard Phillips on päässyt lyömään kauhunhetkensä rahoiksi. Columbia Pictures on nimittäin ostanut seilorin muistelmat, joiden pohjalta olisikin tarkoitus tehdä jännittävää toimintaviihdettä.

Phillipsin kipparoima rahtialus päätyi Somalian rannikolla nykyajan merirosvojen kynsiin ja kapteeni itse vangiksi huhtikuussa. Kaappausdraama kesti viisi pikää vuorokautta ja päätyi veriseen pelastusoperaatioon kun maailmankuulut Navy Sealsit onnistuivat vapauttamaan kapteeni Phillipsin. Tätä edelsi kapteenin omatoiminen pakoyritys. Vangiksi onnekas kapteeni päätyi kun hän urhoollisesti suojeli laivansa miehistöä.

“Meitä viehätti tämä huikea Afrikan rannikolla käyty sankarinäytelmä” kerrotaan Columbialta.

Columbia on kiinnittänyt elokuvaa tuottamaan mm. Kevin Spaceyn (21), Scott Rudinin (There Will Be Blood) ja Dana Brunettin (21), jolla on “alan” erikoisosaamista työskenneltyään pitkään Rannikkovartiostossa.

Tarkempia tietoja tulevasta meriseikkailusta ei vielä annettu.

Lähde: Variety

Hytti nro 6

Kuosmasen lämmin ja vilpitön ihmisyysusko kolahtaa kroppaan ja sydämeen petollisen vaatimattomassa Cannes-junassa.

The Last Duel

Kuka uskoisi raiskattua naista keskiajan armottomassa oikeuskulttuurissa?

007 No Time to Die

Daniel Craig päättää salaisen agentin kiertopestinsä spektakulaariseen, tunteikkaaseen ja tyylikkään perinnetietoiseen pamaukseen.

ENSI-ILTA – LUETUIMMAT

DVD & BLU-RAY – LUETUIMMAT

KOMMENTOI


Filmgoer

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

PÄÄTOIMITTAJA
Aleksi Salonen

TOIMITUS
Kreeta Korhola, Samu Oksanen, Jussi Toivola, Markku Ylipalo
Filmgoer.fi 1999–2021
ISSN 1798-7202