UUTISET
Melko kallista, Verbinski!
Julkaistu 25.04.2009 09:09 | Päivitetty 25.04.2009 09:09
sielua
Kirjoittanut:

Juuri merirosvoilun jatko-osasta kieltäytynyt ohjaaja Gore Verbinski ei saakaan keskittyä lempilapseensa, Bioshock nimisen sci-fi toimintaleffan kuvauksiin täysin rauhassa. Rahakirstun päällä istuva Universal on lyönyt hanat ainakin toistaiseksi kiinni väittäen tuotantobudjetin karanneen hyppysistä. Tällä hetkellä Bioshockin hintalappu näyttää hurjaa 160 miljoonan taalan lukemaa.

Universal myös vapautti eräitä elokuvan taustahenkilöitä projektista ja ryhtyi yhdessä ohjaajan kanssa tutkimaan keinoja budjetin kohtuullistamiseksi. Yksi oiva keino on siirtää tuotanto vanhalle mantereelle. Lontoo on ollut varteenotettavana vaihtoehtona.

“Universal on pyytänyt meitä siirtämään kuvaukset Yhdysvaltojen ulkopuolelle ja hyödyntämään mahdolliset veroedut. Me tutkimme tätä mahdollisuutta ja siihen asti Bioshock on jäissä” Verbinski tiedottaa fanejaan.

Lähde: Variety

Hytti nro 6

Kuosmasen lämmin ja vilpitön ihmisyysusko kolahtaa kroppaan ja sydämeen petollisen vaatimattomassa Cannes-junassa.

The Last Duel

Kuka uskoisi raiskattua naista keskiajan armottomassa oikeuskulttuurissa?

007 No Time to Die

Daniel Craig päättää salaisen agentin kiertopestinsä spektakulaariseen, tunteikkaaseen ja tyylikkään perinnetietoiseen pamaukseen.

ENSI-ILTA – LUETUIMMAT

DVD & BLU-RAY – LUETUIMMAT

KOMMENTOI


Filmgoer

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

PÄÄTOIMITTAJA
Aleksi Salonen

TOIMITUS
Kreeta Korhola, Samu Oksanen, Jussi Toivola, Markku Ylipalo
Filmgoer.fi 1999–2021
ISSN 1798-7202