UUTISET
Mel Gibsonin heila raskaana
Julkaistu 19.05.2009 14:02 | Päivitetty 19.05.2009 14:02
sielua
Kirjoittanut:

Mel Gibson, 53, tuntuu tätänykyä viihtyvän skuupeissa. Hiljattain 28-vuotisen avioliittonsa päättänyt Tappava Ase -tähti on viihtynyt tiiviisti uuden tyttöystävänsä seurassa. Mel on lähipiiriin kuuluvien mukaan niin rakastunut, että osti heilalleen, venäläismuusikko Oksana Grigorievalle oman talonkin.

Talolle tuleekin käyttöä, sillä päivän lööpit kirkuvat, että Oksana olisi nyt raskaana. Laskettu aika on syksyllä. Isäehdokkaasta ei kuuleman mukaan ole epäselvää: lapsi on Melin, jolla on jo ennestään seitsemän jälkikasvua.

“Mel kertoi uutisen lapsilleen huhtikuun lopulla ja he ottivat sen raskaasti, vaikka Mel vakuutteli, ettei raskaus ollut harkittu” lähipiiristä kuiskutellaan.

Grigorievalla on ennestään 12-vuotias lapsi yhdessä ex-avomiehensä, Bond tähti Timothy Daltonin kanssa.

Gibsonilla on muutenkin viimeaikoina pitänyt kiirettä. Uutisoimme jokunen viikko sitten Passion of the Christ oikeusjutusta, joka on nyt saatu sovittua. Yksityiskohtia ei julkistettu. Lakituvassa Mel nähdään vielä jatkossakin, sillä avioerosta ei Hollywood-asiantuntijoiden mukaan odoteta kovinkaan sopuisaa.

Lähde: Monsters and Critics

Hytti nro 6

Kuosmasen lämmin ja vilpitön ihmisyysusko kolahtaa kroppaan ja sydämeen petollisen vaatimattomassa Cannes-junassa.

The Last Duel

Kuka uskoisi raiskattua naista keskiajan armottomassa oikeuskulttuurissa?

007 No Time to Die

Daniel Craig päättää salaisen agentin kiertopestinsä spektakulaariseen, tunteikkaaseen ja tyylikkään perinnetietoiseen pamaukseen.

ENSI-ILTA – LUETUIMMAT

DVD & BLU-RAY – LUETUIMMAT

KOMMENTOI


Filmgoer

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

PÄÄTOIMITTAJA
Aleksi Salonen

TOIMITUS
Kreeta Korhola, Samu Oksanen, Jussi Toivola, Markku Ylipalo
Filmgoer.fi 1999–2021
ISSN 1798-7202