UUTISET
Mel Gibson haluaa pyyhkäistä rattijuopumuksensa
Julkaistu 30.09.2009 15:03 | Päivitetty 30.09.2009 15:03
sielua
Kirjoittanut:

Näyttelijä/ohjaajasuuruus Mel Gibson (kuvassa) haluaa pysyä uutisissa. Tällä kertaa 53-vuotias tähti on päättänyt lähestyä Kalifornian oikeutta kolmisen vuotta sitten tapahtuneesta rattijuopumuksestaan: Gibson haluaisi pyyhkäistä merkinnän kokonaan pois rikosrekisteristään. Perusteluiksi Gibson mainitsee mm. että hän on käyttäytynyt kolmen vuoden koeajan mallikelpoisesti.

Gibson pidätettiin kesällä 2006 Malibussa. Tilannetta pahensi juopumuksen lisäksi se, että Gibson solvasi työtään tehnyttä poliisia ja töksäytti samalla mm. “juutalaisten olevan vastuussa kaikista maailman sodista”. Loppusilaukseksi Gibson tiedusteli poliisilta “oletko sinä juutalainen?”. Tapahtuma sai aikanaan valtaisaa medianäkyvyyttä jo senkin vuoksi, että Gibson on kuvannut urallaan mm. Jeesusta käsitelleen elokuvan The Passion of the Christ.

Toivotamme Melille onnea rekisterin puhdistamiseen…

Lähde: PopEater
Kuva: IMDB

Hytti nro 6

Kuosmasen lämmin ja vilpitön ihmisyysusko kolahtaa kroppaan ja sydämeen petollisen vaatimattomassa Cannes-junassa.

The Last Duel

Kuka uskoisi raiskattua naista keskiajan armottomassa oikeuskulttuurissa?

007 No Time to Die

Daniel Craig päättää salaisen agentin kiertopestinsä spektakulaariseen, tunteikkaaseen ja tyylikkään perinnetietoiseen pamaukseen.

ENSI-ILTA – LUETUIMMAT

DVD & BLU-RAY – LUETUIMMAT

KOMMENTOI


Filmgoer

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

PÄÄTOIMITTAJA
Aleksi Salonen

TOIMITUS
Kreeta Korhola, Samu Oksanen, Jussi Toivola, Markku Ylipalo
Filmgoer.fi 1999–2021
ISSN 1798-7202