UUTISET
Megan Fox: Michael Bay on kuin Hitler ja Napoleon
Julkaistu 06.09.2009 12:12 | Päivitetty 06.09.2009 12:12
sielua
Kirjoittanut:

Viihdemaailmaa seuraavat ovat jo tottuneet, että kohutähti Megan Fox, 23, päästelee aika ajoin sammakoita suustaan. Siksipä ei ollut mikään yllätys, että Transformersista muutamia vuosia sitten maailman tietoisuuteen ponnahtanut näyttelijätär kohautti jälleen, tällä kertaa vertaamalla blockbuster-ohjaaja Michael Bayta Hitleriin ja Napoleoniin.

Jopa monet näyttelijättären faneista hieraisivat silmiään uusinta kommenttia lukiessaan: “Hän on kuin Napoleon ja haluaa hankkia itselleen kahjon äijän mainetta. Kuvauksissa hän haluaa olla kuin Hitler. Ja onkin. Hänen kanssaan työskenteleminen on painajaista, mutta elokuvanteon ulkopuolella pidän hänen persoonallisuudestaan. Hän on toivottoman kömpelö. Häneltä puuttuvat sosiaaliset taidot täysin. Siviilissä hän on herkkä, mutta kuvauksissa täysi tyranni”, neitokainen laukoo haastattelussa.

Michael Bay ei ole tällä kertaa vaivautunut kommentoimaan Foxin lausuntoja. Bay sai Foxin “tiedotteista” tarpeekseen Transformers 2:n ensi-illan aikoihin, jolloin Fox kommentoi jatko-osasta mm. “ettei elokuvassa ole näyttelemisestä tietoakaan”.

Lähde: News in Film
Kuva: Finnkino (Megan Fox elokuvassa Transformers 2, 2009)

Tyhjiö

Tyhjiö on hilpeä viilto nykypäivän suomalaisen viihdekulttuurieliitin kantapäihin.

Lumikuningatar

Päivi Hartzell sovitti Hans Christian Andersenin sadusta tarinan, joka näkee lapsuuden liikkeenä.

If Beale Street Could Talk

Harlemin runollisessa sielunmessussa rakkaus ei suojele rakenteelliselta rasismilta.

ENSI-ILTA – LUETUIMMAT

DVD & BLU-RAY – LUETUIMMAT

KOMMENTOI


Filmgoer

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

PÄÄTOIMITTAJA
Aleksi Salonen

TOIMITUS
Kreeta Korhola, Samu Oksanen, Jussi Toivola, Markku Ylipalo

SEURAA MEITÄ

Filmgoer.fi 1999–2019
ISSN 1798-7202