UUTISET
Mafioson rakastaja kostaa elokuvayhtiölle
Julkaistu 22.08.2009 12:12 | Päivitetty 22.08.2009 12:12
sielua
Kirjoittanut:

Elokuvia tuottavassa Morgan Creek-yhtiössä hieraistiin tällä viikolla silmiä kun uutisiin putkahti tunnetun mafioson ex-rakastaja Linda Schiro, joka kertoi heittävänsä pitkään toiminutta tuotantofirmaa oikeushaasteella. Schiron mukaan Morgan Creek ei ole maksanut luvattuja korvauksia valmisteilla olevasta blockbusterista.

Kiista juontaa juurensa suunnitteilla olevaan Scarpa-elokuvaan, joka perustuu Gregory Scarpa nimisen mafioson elämään. Scarpa oli nk. Colombo perheen luottomiehiä, ja hänen väitetään mm. osallistuneen useisiin murhiin. Myöhemmin Scarpa toimi FBI:n tiedonantajana. Scarpa kuoli vankilassa vuonna 1994. Schiron mukaan hän ja perheensä olisivat antaneet paljon salaista tietoa valmisteilla olevaan elokuvaan ja että hänelle olisi luvattu tästä hyvästä 150 000 dollarin palkkio. Rahoja Schiro ei vielä ole nähnyt.

Schiron mukaan hänellä on asiasta vain suullinen sopimus, mutta hän olisi useampaankin kertaan kokoustanut asian tiimoilta käsikirjoittaja Nicholas Pileggin ja ohjaaja Antoine Fuquan kanssa. Saman väitteen mukaan elokuvaan olisi jo palkattu 11 miljoonan dollarin sopimuksella Nicolas Cage, joka näyttelisi Scarpaa. Ethan Hawke olisi puolestaan palkattu esittämään lainvalvojaa.

Morgan Creekin kommentit tapauksesta ovat olleet varovaisia. Yhtiöstä kerrotaan kuitenkin, ettei heitä ole lähestytty virallisella haasteella, eikä mahdollinen oikeuskäsittely tule hidastamaan elokuvan aikataulua. Morgan Creek myös kiistää Cagen ja Hawken palkkaamisen.

Lähde ja kuva: TMZ

Bombshell - hiljaisuuden rikkojat

Theron, Kidman ja Robbie sytyttävät MeToo-tulilangan dokudraamassa Fox Newsin ahdisteluskandaalista.

Koirat eivät käytä housuja

Kosonen ja Strang vakuuttavat täysillä viiden tähden tummassa BDSM-romanssissa surusta ja suloisesta kivusta.

Jojo Rabbit

Optimistisen ihmisyyden natsisatiiri humoristisen hirveästä sankaripalvonnasta nauraa johtajaveitikan valheiden läpi.

ENSI-ILTA – LUETUIMMAT

DVD & BLU-RAY – LUETUIMMAT

KOMMENTOI


Filmgoer

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

PÄÄTOIMITTAJA
Aleksi Salonen

TOIMITUS
Kreeta Korhola, Samu Oksanen, Jussi Toivola, Markku Ylipalo

SEURAA MEITÄ

Filmgoer.fi 1999–2020
ISSN 1798-7202