UUTISET
Lucasfilm tuottamassa Star Wars-komediaa!
Julkaistu 07.04.2010 21:09 | Päivitetty 10.05.2010 15:03
sielua
Kirjoittanut:

Lucasfilm-yhtiö, jonka edellinen projekti, animoitu Clone Wars-sarja, pyörii edelleen Cartoon Networkilla, on kertonut julkisesti kehittelevänsä Star Wars-TV-sitcomia. Kuten Clone Wars, myös tuleva sarja tulee olemaan animoitu.

Uskokaa pois, tämä TV-sarja ei tule olemaan lainkaan niin huono, kun varmaan ajattelette!”, sanoi Seth Green, joka on suunnittelemassa projektia Lucasfilmille yhdessä Matt Senreichin kanssa. Kaksikko sanoo, että sarjassa tullaan todennäköisesti näkemään vierailevia tähtiä Star Wars -elokuvista, mutta Clone Wars-hahmoja sarjassa puolestaan ei tulla näkemään. Greenin ja Senreichin mukaan sarja tulee olemaan tarina – ja henkilöhahmovetoinen, ja kukin jakso on puoli tuntia pitkä.

Ohjaajaksi projektiin on kiinnitetty Todd Grimes. Pääkirjoittajana tulee toimimaan The Daily Show´sta tunnettu Brendan Hay, jolle Lucasfilm suunnittelee noin kymmenpäistä kirjoittajatiimiä.

Lähde: Variety

Hytti nro 6

Kuosmasen lämmin ja vilpitön ihmisyysusko kolahtaa kroppaan ja sydämeen petollisen vaatimattomassa Cannes-junassa.

The Last Duel

Kuka uskoisi raiskattua naista keskiajan armottomassa oikeuskulttuurissa?

007 No Time to Die

Daniel Craig päättää salaisen agentin kiertopestinsä spektakulaariseen, tunteikkaaseen ja tyylikkään perinnetietoiseen pamaukseen.

ENSI-ILTA – LUETUIMMAT

DVD & BLU-RAY – LUETUIMMAT

KOMMENTOI


Filmgoer

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

PÄÄTOIMITTAJA
Aleksi Salonen

TOIMITUS
Kreeta Korhola, Samu Oksanen, Jussi Toivola, Markku Ylipalo
Filmgoer.fi 1999–2021
ISSN 1798-7202